| nastaseelenacristina a întrebat:

Pentru a trece la buget trebuie sa mai completezi ceva vreo cerere sau daca te califici te trec automat? Am lasat diploma de bac inca de anul trecut...deci mai trebuie sa fac ceva sau doar astept?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca tu te-ai inscris la facultate "la taxe," nu ai cum sa treci la buget, ca asa vrei tu.
Fiecare zona baie deja locurile ocupate, tu ramanad pe veci la taxe, asa cum ai selectat de la inceput.

| nastaseelenacristina explică (pentru Violleta2022):

Am trecut anul.in anul 1 am trecut primul buget apoi taxa.Dar nu m-am calificat am dus si diploma de bac. Acum ca am medie mare ..intrebam daca te baga ei direct in caz ca te califici sau trebuie sa completez eu ceva? sper ca e clar

| Hyperion7 a răspuns:

Pai nu, e greșit ce se întâmplă.
Fiecare facultate are un calendar de confirmare a locului, din moment ce ai depus actele, mă gândesc că ți ai confirmat locul, ceea ce înseamnă că ar fi trebuit să fii in anul I.

| nastaseelenacristina explică (pentru Hyperion7):

Am trecut an 2. in primul an trecusem prima optiune buget dar n am prins acum ca am medie mare. trebuie sa mai completez eu ceva sau ma baga automat daca ma calific? sper ca e clar

| Hyperion7 a răspuns (pentru nastaseelenacristina):

Din cate știu, mi se pare că te ai califica automat, însă nu știu să îți zic sigur.
Cel mai safe ar fi sa întrebi la secretariatul facultății la care ești, pentru liniștea ta

DACA ma lamurea numai intrebam?

La ce facultate ești, in cadrul cărei universități?

Teologie Bucuresti unibuc

Citez "Reclasificarea se face în fiecare an universitar, în ordine descrescătoare a numărului de credite și a numărului de puncte credit acumulate după sesiunea de restanțe și măriri de note."
Și tind sa cred că nu sunt necesare documente în plus.

Multumesc frumos.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la secretariat si intreaba.
Nu-ti mai pierde timpul sa o lamuresti pe vio