Cand a fost prima mea zi de liceu, m`am dus cu niste fosti colegi de generala cu care am picat in aceeasi clasa. Deci fara parinti
Nam fost cu parintii. o sa va adunati toti...si o sa va zica cine e dirigul. diriga voastra... o sa fie fain
Nu. am intrat la acelasi liceu la care am invatat in 5-8, stiu locul, stiu profesorii, am cazut in clasa cu cativa din colegii de gimnaziu, deci ma descurc.
Nu La mine mama si tata nu pot sa vina. Asa ca ma intalnesc cu o colega si mergem impreuna.
Si sa ma faca de ras? : "Sa ai grija de tine mamica, sa nu uiti sa mananci, sa nu te bati, poarta-te frumos"
Nu te-as sfatui sa mergi cu parintii e mult mai ok sa mergi singura.
Multa bafta`!
p. s:Eu am fost cu parintii, adica ei m`au adus pan` la scoala si au ales sa urce si ei..."uurra!!" Dirigu` a zis:"Vai ce de parinti, asta denota interes"...yeah sigur. ca dintre 5 cati erau de toti, 2 erau ai mei. Lasa mergi fara.
Buna intrebare...ma gandeam sa merg cu tata (si sa va spun si motivul)cat am fost la scoala nu si-a facut deloc aparitia decat la sfarsitul clasei a 8-a, nu de alta dar directorul scoli i-a fost profesor de sport(iar tata nu era cel mai dulce copil)deci acum ''este obligat'' sa mearga la liceu in prima zi.Este bine sa mergi macar cu un parinte, toti vor sti ca nu esti singur pe lume
Suka69 întreabă: