| BiaBella a întrebat:

Pentru ce e buna Biologia?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Sa-ti explice despre ceea ce se afla in jurul tau.

10 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Inteleg ca nu-ti place biologie, dar ia-o ca atare.
Te intelegi pe tine, cum functioneaza organismul tau, intelegi de ce e asa, si nu e altfel.
Nu te-ai intrebat de ce zboara o pasare? Sau de ce planta este verde? Sau cum de stomacul ii da voie hranei s-o ia inapoihee hee (are un capacel care se deschide, etc). Hai ca nu-i chiar atat de rea, e fascinanta daca stii sa intri in tainele ei.
Nu te-ai intrebat niciodata de ce nu esti baiat? Sau de ce vaca mananca iarba? Sau de ce ne dor muschii atunci cand depunde efort? Daca da, biologia te poate lumina happy

| M4RK a răspuns:

Pentru stinta happy

| คиค a răspuns:

Draga Bianca,
Biologia, la inceput iti va parea banala, dar nu peste mult timp, vei realiza, cat este de fascinanta.
Biologia, iti explica tot ceea ce sentampla in jurul tau:
In clasa a 5a la botanica, se invata despre plante, si aflii faptul ca si plantele au viata, ca si ele mananca, ca si ele respira, ca rasar...cresc...se inmultesc...si mor, si alte lucruri interesante dspre ele.
In clasa a 6a, vei afla lucruri mult mai interesante decat intr-a 5a. La zoologie, inveti multe lucruri interesante despre animale. Inveti de ce pisicile fug atat de repede, de ce au cateii mirosul atat de dezvoltat, si multe lucruri extraordinare despre micile si marile fapturi.
Clasa a 7a, este mult mai interesanta decat a 5a si a6a, deoarece la anatomie inveti cum functioneaza corpul tau. Anatomia iti explica felul in care vezi, mergi, respiri, de ce ai nevoie de apa, de mancare, de ce obosesti, etc.
BIOLOGIA, este una dintre cele mai frumoase materii (este preferata meawinking ), si vei descoperii asta cu timpul.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

Dar te rog sa-mi spui in ce clasa esti?

| Tarzan (reloaded) a răspuns:

Pentru tine.Nu iti place?! Daca nu iti place, iti garantez ca anatomia este mult mai...interesantä big grin

| RaLuCk a răspuns:

Biologia e forte importanta si fascinanta mereu daca ai vrea sa renunti la eu nu te sfatuiesc oricum mie imi place...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lolrolling on the floor ce intrebare stupidalaughing pai sa inveti despre natura despre mediul inconjurator si anatomia despre corpul tau. biologia e materia mea preferata!winking

| JustLauren a răspuns:

Pai nu stiu... poate nu au destule meteri la scoalalaughing

| JustLauren a răspuns:

Pai nu stiu... poate nu au destule materiii la scoalalaughing

| BiaBella explică:

Pentru a invata despre plante