In opinia mea sunt destul de asemănătoare si mul mai usoare decat limba franceza
Toate sunt la fel de ușoare sau grele. Sunt destul de diferite ca sa nu ajunga daca stii doar una. Am dat sa scrie GBT-ul ca sa nu scriu eu:
Pronunție: Sunetele, accentul și pronunția cuvintelor pot fi diferite. Spaniola are sunete specifice care nu există în portugheză și invers.
Vocabular specific: Deși au multe cuvinte comune, fiecare limbă are și cuvinte specifice care nu se regăsesc în cealaltă.
Gramatică: Există diferențe gramaticale semnificative în utilizarea articolului hotărât, a pronumelor și în formele verbale.
Constructii de fraze: Ordonarea cuvintelor în propoziții și structurile gramaticale pot varia.
Știu o colegă de a mea de liceu, care a învăț spaniol doar uitaduse la telenovele.
Eu sfat cum sa înveți mai usor o limba :Eu am învățat ușor o limba doar uitandu-ma la desene animate pentru copii in limba italiană, si era ciudat pentru că urmatoarea zi înțelegeam mult mai bine! Usor ușor începeam sa vorbesc.
tairon întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: