Nu sunt din bucuresti si nici o data nu m-as muta in bucuresti. nu stiu ce cauta toti acolo ca ie sincer nu mi se pare frumos nimica. stau la bloc si recunosc ca mi-ar fi placut la tara insa ori cum e mai bine decat in capitala unde deschizi dimineata geamu vezi doar cladiri si oameni care nu au caracterizare ( nu toti recunosc), nu mai zic de aerul proaspat care e acolo, in fine hai sa zicem ca mg in bucuresti pentru un loc de munca castigi mai bine dar pretzurile din magazin sunt duble. in bucuresti multe fite, multa prostie, nesimtire, si sunt chiar si oameni saraci. bucurestiul e urat. mai aici la mine oras mititel la poale de munde. in tot si in toate oamenii sunt de vina toti ne comportam ca si cum nu ne-ar interesa viitorul copiilor nepotilor etc. nostri asta legat de plasticurele care ne inconjoare. iubesc animalele insa acesti caini sunt chinuiti eu sincer i-as omora pentru ca loc nu este unde sa ii ti pe toti si sincer sa ingrijesti atatia caini trebuie bani, bani care ar lipsi lunar din buzunarele oamenilor cu cate 4 vile si 7 masini. in genar romania = 0, 0= multa hotie, nepasare si prostie ca asta e cuvantul romanii sunt prosti din multe puncte de vedere. da lasa ca ma fac eu presedinte = vampir. nu ne-am nascut in locul potrivit
Buna. Nu cunosc orasul asta decat de 22 de ani . In timpul asta l-am iubit, l-am urat, l-as fi parasit fara sa ma uit inapoi, i-as fi dus dorul... Sunt multe lucruri care nu sunt ok, pe care traind aici le vezi zilnic, pe unele ajungi sa le asimilezi, pe altele niciodata. Bucuresti-ul e o masa de oameni in miscare continua, in procesul asta s-au pierdut o buna parte din cei 7 ani de acasa, bun simt, rabdare, amabilitate etc. Chiar aseara am fost intrebata daca as pleca de aici. As pleca, poate, pentru o perioada, dar tot aici m-as intoarce. Motivatia e ca aici se intampla cam tot si aici se fac bani. Pe langa asta, ar mai fi si familia, prietenii, locurile - ca la orice om. Daca nu te simti bine aici nu are rost sa ramai, cantareste bine avantajele si dezavantajele si sper sa ajungi la o decizie care sa te multumeasca.
auran întreabă:
anonim_4396 întreabă: