| xXMomo185 a întrebat:

Pentru cei care sunteti la bilingv engleza...cum este? Va descurcati? La istorie si geografie lectiile le predati in engleza? Daca da, reusiti sa pricepeti ceva? La anul vreau sa ma duc la mate-info bilingv engleza si vreau sa aud cateva pareri.Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Profilul este foarte bun, desi este destul de solicitant. Dar crede-ma ca se merita.

Eu invat lectii, nu le predau. Just saying.

Faci geografie si istorie si in romana si in engleza. Adica, istoria si geografia in romana cu profesorii respectivi. Dar, din cele 6 ore de engleza pe saptamana cate sunt la mate-info bilingv, una este de geografia SUA si UK in clasa a IX-a si istoria SUA si UK in clasa a X-a. Asta o faci cu profesorul de engleza sau un vorbitor nativ (In liceul meu exista un voluntar american care ne preda istoria SUA) si da, ora aia se face in engleza, ca face parte din cele 6 ore de engleza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In clasa a IX vei face geografia UK in engleza iar in clasa aX-a vei face istoria UK.

| cristina10cris a răspuns:

Poi e cat de cat bine vei face engleza intensiv adica vei avea multe ore de engleza eu sincera ma descurc acum depinde de tine.Succes!