anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei ce au dat examenul de bac, cum ati reusit sa invatati o cantitate asa de mare de informatii? Care-i secretul?

Răspuns Câştigător
| Elena9328 a răspuns:

Depinde cat vrei sa iei.
Eu am vrut doar sa l iau.
Am învățat trăsăturile la genul liric, epic,dramatic.
Ce înseamnă sens denotativ,conotativ.
Fiindcă din cauza emoțiilor,multe se uită.
Sa știu că la partea a II a, trebuie neapărat să înceapă cu In primul rând, In al doilea rând și În concluzie. Si că trebuie să fie bazat pe fapte reale. La partea a III a,filme la greu. Iar la poezii,ncf,înveți. La istorie. Sunt doua texte, înveți secolele, de când până când. Tot ceea ce ți dă la ele sunt din text. Trebuie să fii foarte atent.Iar la partea a III, nu m-am omorât. La geografie, înveți hărțile, să știi să faci deosebiri. Pozitia lor geografică. Și multe. La toate există variante, chiar și culegeri. Baftă. happy Eu așa am făcut. Și am luat.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Invatatul in fiecare zi, cate putin, dar serios si cu repetare suficienta, din prima saptamana a clasei a noua.

| Violleta2022 a răspuns:

Secretul este sa inveti zi de zi, lectiile de la scoala, iar pentru BAC, doar le recapitulezi!

Daca nu ai invatat nimic in cei 4 ani de liceu, evident ca nu vei stii nimic la BAC si nici nu ai timp sa inveti toata materia.

| Alealessia a răspuns:

Nu poți învața materi atâtor ani in câteva luni, trebuie sa înveți constant, in ultimul an acumulezi cunoștințe noi și le repeți pe cele vechi.
Plimbările in aer liber ajuta ii mai oxigenezi creierul, poți sa vorbești cu medicul tău de familie pentru a-ți recomanda pastile pentru memorie, acestea se vor lua și după examen deoarece creierul este încă obosit.
Succes!

| TheRealFantasy a răspuns:

Invata cel putin o luna-doua si il treci cu siguranta, axeaza-te mai mult pe subiectele cu punctaj maxim mai mare si lasa-l in special pe primul pe sfarsit.

| alessia5158 a răspuns:

Secretul consta din 2 cuvinte : "pot " si "vreau"! Fac minuni, chiar daca n-ai fost "colectionar" de note mari in liceu!

p.s. Nu sunt de comparat cantitatea si nivelul informatilor dobandite in liceu cu cele din facultate, oricare ar fi aceasta!

| VreauSăIauBACul a răspuns:

Secretul meu au fost aceste materiale, pe care acum le poți câștiga: https://www.facebook.com/VreauSaIauBACul/

Întrebări similare