Limba latină este este cea mai frumoasă limbă care s-a scris și s-a vorbit vreodată.
În cea mai mare parte a ei este riguros exactă și, dacă reușești de la început să o înveți și să o înțelegi, nu e grea deloc.
Sănătate și... spor la învățătură!
Fac latină cu o profă nebună. Vine în clasă, scrie 3 table, mai şi citeşte, dar nimeni nu ştie absolut nimic.
Nu e greu, de obicei te o lasa mai moale dar totusi daca vrei 10 trebuie sa inveti putin sau sa intelegi macar, eu daca stiam o lectie si niste cuvinte aveam 9-10 deci e usor, dar depinde si de profesor.
Pai eu am o profesoara care e putin exigenta dar ne lasa usor cu o nota buna daca stiam saconjugam la anumite cazuri... ceea ce nu e foarte greu... in concluzie Latina nu este foarte grea si nici foarte usoara, daca vrei sa ai o nota buna, ar trebui sa inveti jumatate de ora
Pai, eu sunt pe Filologie si dau teza la latina obligatorie. Si, sincer ii extrem de greu. Pe langa faptul ca nu intelegi mai nimic. In clasa a 10 a mai mult de jumate din clasa mea au ramas corigenti cu medii intre (3, 4) ..Profa a zis ca va fi posibil sa dam si bac-ul la aceasta materie daca se vor mai schimba mult legile...