anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei de clasa a8-a: Ce medie de admitere aveti si ce optiuni +cate aveti?

9 răspunsuri:
| G a răspuns:

Pai imi iese media vreo 9. 50 si ceva. optiunea principala e mate-info bilingv engleza (vreau sa fac medicina), pe lista aia cred ca trec toate clasele cu profil real de la liceul la care vreau sa merg laughing + inca vreo 2-3 scoli asa, in caz de. (desi am sanse sa ma duc unde vreau)

| DianaAndra1 a răspuns:

9. 21, cred big grin. optiuni? 2. filo jurnalism sau sociologie.In Oradea :d tu?

| DianaAndra1 a răspuns:

Poftim? laughing. nu ma speriati. big grin. ati calculat bine media?
hai mai ca am 8 la mate, 9. 60 la romana-examene-media finala examene e undeva la 9. am media v-viii 9, 7 si media tezelor unice 8. 75 thinking e putin? straight face laughing. ok, deja ma ingrijorez big grin. seara faina sa aveti >big grin

| Aicilef a răspuns:

9, 50.nu stiu cate optiuni sa pun.eu nu as pune multe dar.insista dirigastraight facestraight face

| Roxss a răspuns:

Media n-o stiu cu precizie.
Nu s-au incheiat mediile, dar bate undeva pe la 9, 30.
Optiuni?
Daca as fi ramas in oras as fi avut destul de multe.Fruntase ar fi fost mate-info, deoarece nu-s fana filologiei desi ma pasioneaza scrisul etc...doar ca consider ca nu ma ajuta foarte mult in viata.Si cum nu raman in oras am decat o optiune.Arhitectura.
Tu unde ai vrea sa te duci? Si ma refer la optiuni.:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io am media 9. 40 si vru sa intru la economic... 1111111

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu intrebam cate licee puneti pe lista aia laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam 9. 97 thinking Pun doar primele 3 colegii din oras.

| LorReen a răspuns:

Pai, mie imi iese media de admitere aproximativ 9, 53. Cred ca o sa aleg vreo 15 optiuni. majoritatea pe profil mate-infostraight face