anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei din Arad: Ce parere aveti despre Colegiul Moise Nicoara? E adevarat ca e ca la puscarie acolo? Se face scoala la greu? Profesorii cum sunt? Dar elevii (in mare)?

Răspuns Câştigător
| AirănMeidăn a răspuns:

Culmea, acolo merg la scoala. Vreau doar sa-ti spun sa elimini orice prejudecata despre scoala asta, nu e deloc asa cum crezi.
Imi amintesc in clasa a 4a cand mi-au spus parintii ca aveam sa ma mut acolo dintr-a 5a. Doamne, cat am plans, imi era frica si mai ziceau si vechii colegi ca "acolo nu faci fata, e prea greu, prea mult de invatat, o sa ai o tona de teme". In nici un caz. In primul rand, scoala arata exceptional atat pe exterior, cat si pe interior. Mai ales ca a fost renovata prin 2011 sau 2012, daca nu ma insel. Salile sunt foarte inalte, si sunt geamuri mari, deci nici lumina nu e o problema. Curtea nu e nu stiu ce, sa fiu sincera, dar totusi e mult mai in regula decat la alte scoli. Acum profesorii; da, e adevarat ca se intra destul de mult in materie, si ca se preda la un alt nivel. Dar ca sa fiu sincera, te obisnuiesti foarte repede, si nici nu mai simti diferenta. De fapt, mie mi se pare chiar ca nu e mult de invatat. Teme putine, din nou. Sa nu iti imaginezi ca iti ia toata ziua sa le faci. Eu intr-o ora, doua le termin. Maxim doua. Elevii sunt majoritatea peste medie. Daca un elev de la Moise cu media generala 8 s-ar duce la alta scoala, ar avea cel putin 8, 50-9. Probabil ar fi si cel mai bun din clasa.
In concluzie, e super scoala si nu e deloc asa cum zic toti ceilalti. Plus ca nici macar nu avem uniforme.