| lightblueC a întrebat:

Pentru cei din Ploiesti!
Fiti sinceri, ce parere aveti despre colegiile M.Viteazul si Al.I.Cuza? Spre care dintre ele ati inclina?

12 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Cuza,e f bun, profi buni, conditii extraordinare.M viteazu e plin de lichele, drogati, bogatasi cu nasu pe sus si nici nu are rezultate extraordinare. Elevii primesc note mari sa aiba faima liceul.

| Artemis16 a răspuns (pentru Nastia):

Nu e frumos sa minti happy.mai bine recunoaste ca nu ai avut medie de cnmvwinking si acum te oftici happy

| Nastia a răspuns (pentru Artemis16):

Vino in cuza sa vezi cati olimpici nationali si internationali avem.fiecare isi lauda ciocanul.
nota de 10 la bac si promovabilitate 97%, primul liceu pe prahova are cuza.nu liceul tau de rahat! locul 4 pe prahova.V-a luat liceul militar, sa fim seriosi.

| Artemis16 a răspuns (pentru Nastia):

Esti amuzanta rau laughing). Ti-am mai spus ..nu e frumos sa minti no talking

| Nastia a răspuns (pentru Artemis16):

Retardat!
http://www.adevarul.ro/......26831.html
http://ro.stiri.yahoo.com/......11197.html
ai citit macar stirile inainte sa zici prostii? te mai si tii tare ca esti tu Mihai Viteazu...
o tara plina de prosti si mediocri.Asta promovam, asta iese.tu esti exemplul!

| iulioara a răspuns:

Eu sunt in Cuza si ma mut in CNMV. Nu sunt multumita. In cuza nu vei gasi performanta, poate mediocritate. In CNMV sunt olimpici si se comunica cu elevii, se investeste in ei si profesorii chiar mi se par interesati de viitorul copiilor. Nu neg suta la suta chestia cu drogatul dar daca tu esti pe drumul tau nu ar trebui sa te gandesti la asa ceva! Votez CNMV, un colegiu din care ai sa iesi un om pregatit de viata! Funda?

| schajuman1344 a răspuns:

Spre Al.I.Cuza, cel putin asa as vrea. Are conditii bune, e recunoscut si te vei descurca in viata. happy

| Artemis16 a răspuns:

M Viteazul e cel mai bun happy

| lightblueC explică (pentru Artemis16):

Argumenteaza, te rog happy

| Artemis16 a răspuns (pentru lightblueC):

A facut deja iulioara asta happy

| XeDro a răspuns:

Cuza este cel mai bun!

| ioanadospi a răspuns:

Eu sunt la CNMV si nu e "plin de drogati, bogatasi...". Este un liceu bun, profesori buni, se iau masuri daca se intampla ceva.Nu stiu mai nimic despre Cuza si nu as vrea sa spun prostii. Stiu ca au trecut ceva ani de cand ai postat intrebarea, dar poate ajut pe cineva.

Întrebări similare