Mai bine învaţă şi româna şi matematica, fă meditaţii dacă nu te descurci singur. De română nu scapi nici unde, iar matematica îţi trebuie în viaţă mai mult decât crezi. Dacă totuşi nu vrei să mai dai de ele, la profil sportiv parcă faci doar 2 ore de mate pe săptămână şi nu dai bacul la mate dar îl dai în schimb la engleză şi istorie.
Programa / sistemul de invatamant din Romania nu prea se gandeste la "voi". Poti incerca ceva gen servicii, economie, turism si alimentatie, comert (din pacate si acestea dau Bac la mate, dar, in teorie, este mai usor).
Eu urmez liceu de media ( televiziune, film, editare. ). De cand am inceput liceul sunt in vacanta, se pune foarte mult accent pe lucrul practic. Daca ai un liceu de media, sfatul pe care ti-l dau este sa te duci. Majoritatea din liceu am reusit sa dobandim o diploma de jurnalist. Cat despre problema ta cu matematica, romana. Faci 3 ore de limba si literatura romana si 3 ore de matematica ( M2 ). Daca ai liceu de media si vrei mai multe informatii despre materie, ma poti cauta.