Nu te angajeaza nimeni, fiindca nu ai scoala, calificare, si nici vreo experienta oarecare. daca te va angaja, doar cu salariul minim pe economie si fara contract de munca.vei fi pus la perioade de proba fara sa fii platit pana te vei plictisi si tu si parintii tai sa te lase sa muncesti degeaba la altii pe nimic.fiul meu a patit la fel ca tine.si pateste si acuma.nu dati vina pe profesori fiindca e bine sa va recunoasteti, lenea, grandomania si faptul ca va credeti smecheri, fara sa ganditi ca vine scadenta, si la voi asta inseamna ca veti plati, toata viata.inca mai sant care-si inchipuie ca; poate cade pe subiect, poate reuseste sa copie, poate il scot parintii cu mita si cunostinte si fac aceleasi greseli.nu prea mai merge.parerea mea.la seral iti vei continua studiile intr-adevar si ai avea sanse daca chiar vei invata si acolo si daca organizeaza cineva asemenea cursuri.dar e dificil.
Daca spui ca si baiatul tau a fost in aceeasi situatie... el ce a facut? pe mine ma sperie un singur lucru... scoala in care sunt acum este si o scoala de seral dar chestia e ca, trebuie platita?
Raspuns pentru toate cele 3 intrebari: daca ai sub 18 ani, te poti inscrie din nou in clasa a X-a la scoala(liceu) de stat, curs de zi. Daca ai depasit 18 ani, ai doua optiuni :1. te poti inscrie la scoala de stat dar la cursuri serale sau cu frecventa redusa si 2. te poti inscrie la o scoala/liceu privat.
Este ciudat tot cea ce scrii tu, pe aici.
Tu înveți pentru tine, nu pentru profesori.
Nu știu ce este aia „ nu ai nici o problemă cu materia pe care o predau eu. "
Un elev „ceaușist" avea un carnet de note și dirigintele îi trecea notele în carnet și îi astfel știa care este treaba cu mediile la fiecare materie.
Numai un elev nebun urăște școala.
Învățământul pre-universitar este înainte să faci o meserie -școală postliceală -, sau o facultate.
Faza cu 3 ani am auzit-o si eu. acum nu stiu daca este chiar adevarat. dar studiile le poti continua la seral chiar si dupa 3 ani de repetenta. dar acum si tu trebuia sa te interesezi mai din timp de situatia ta si sa rezolvi problemele din timp. nici eu nu eram prea cuminte la scoala, dar cand era cate o situatie mai asa genul la a ta, o rezolvam (flori la profesoare, imi ceream scuze, cateodata si amenintari la profesorii mai papagali asa). si scapam.
Ce poti face? o limba straina,o scoala de soferi, si unul doua cursuri de calificare intr-o profesie care-ti place, si angajare, ori in tara ori in afara, dar sa cauti sa fii foarte bun in ceia ce faci si sa fii cunoscut ca omul cu maini de aur.noi romanii avem o vorba; meseria e bratara de aur, si gatul palnioara de argint.tu ai grija sa fie doar; bratara de aur.bafta si succes.
Aceeasi gandire o am si eu acum, in vara o sa fac scoala de soferi apoi o sa ma apuc sa fac niste cursuri de calificare barman, ospatar, bucatar o sa incerc sa gasesc rezolvare sa imi continui si studiile termin scoala pe la 21 de ani dar un singur lucru ma bucura... inca mai am parintii care ma sprijina si ma ajuta
De unde anume esti? sincer am patit si eu exat ce ai patit si tu cu profa aia dar am avut NOROc chir sa nu raman repetent dar am fost Exmatriculat tot de ea fiindu-mi diriga deci tot acolo am ajuns, si de la incidentul asta am continuat sa am probleme in orice scoala am fost in cida faptului ca la multe materii aveam mai multe cunostinte decat profii mei... dar nervii care mii cauzau unii din ei din cauza ipocriziei si stupiditatii lor ma faceau sa nu mai dau pe la scoala, sincer am ajuns sa dau cu catedra si cu banca dupa ei prin clasa, chiar am dat drumul la gaze si vroiam sa ii arunc in aer, desii de felul meu sunt foarte calm si calculat dar ca sa vezi la ce extreme am putut sa ajung, deci am fost dat afara din scoli dupa scoli
dar am gasit ca pot sa imi termin liceul la FF sau FR fara probleme 1 saptamana pe luna si mai nimica de invatat daca nu vreau mai mult act de prezenta si niste referate si ma refer la STAt nu la particular