Odata obtinut dreptul de conducere aceste nu iti poate fi luat prin expirarea permisului
Nici o prevedere din legislatia rutiera nu te obliga sa-ti preschimbi permisul de conducere la expirarea valabilitatii si nu poti fi pedepsit ca nu l-ai preschimbat.
Singura problema ca nu poti conduce, in mod legal, pe drumurile publice un autovehicul, fara a avea permisul valabil.
Salutare! Chiar daca nu ai un autovehicul de condus, tot trebuie sa ai permisul valabil! Acesta trebuie innoit de fiecare data cand expira si nu trebuie lasat asa deoarece este posibil sa iti pierzi statutul de sofer auto! Meriti"a doua sansa"
Ar fi bine daca ai sustine si cu un articol din codul rutier afirmatia
"este posibil sa iti pierzi statutul de sofer auto"
Daca tu ai terminat facultatea de psihologie, dar prepari sandwichuri la Mc.Donald's : iti pierzi statutul de licentiat in psihologie? ))
Sa mor daca pricep ce legatura are asta cu raspunsurile mele
Permisul de conducere este o diploma care atesta calitatea de conducator auto. aceasta poate fi temporar suspendata, sau anulata doar in urma incalcarilor grave ale normelor rutiere; nu prin puerilul termen de reanoire. ACUM AI PRICEPUT?
Pai si ce ca.cat imi explici mie, ca acelasi lucru am zis si eu. Mai baga un ochi cu cine vorbesti
Sau ca urmare a unor deficiente medicale care te pun in incompatibilitate cu shofatul.
Suntserios
Userul anului
suntserios
acum 2 ore | suntserios a răspuns (pentru Adouasansa):
Ar fi bine daca ai sustine si cu un articol din codul rutier afirmatia
"este posibil sa iti pierzi statutul de sofer auto"
Asa si ce pricepi tu de acolo?
Ca nu i am cerut altceva decat sa iti probeze afirmatia de 2 lei... nu vad problema.
Curiosul999 întreabă: