Ar trebui sa aerisesti camera mai intai si sa elimi orice sursa de zgomot. apoi incerci sa stai 5 minute fara sa faci nimic stai si te relaxezi. apoi te apuci de teme si nu te gandesti la altceva decat la rezolvarea lor. daca o sa te gandesti si la altceva o sa iti ia mai mult timp de facut temele.eu asa fac.cand am chef sa le fac atunci le fac dar sa stiu ca sunt linistit si sa stau doar de ele.si in cateva minute sunt gata.
Ce sa zic? Posibil responsabil de starea ta, e schibarea vremii.Chiar daca vine primavara, schimbarea ne face sa suferim unele "disconforturi". Gandindu-te la ce am spus, iti vei activa autosugestia si vei face temele cu sarg si buna voie. E ora 18.50.Mai ai 10 minute sa-ti activezi autosugestia si sa te concentrezi la teme. Succes.
Iti dau un pont! Am aflat si eu de curand. Afinele si alunele in coaja stimuleaza circulatia la nivelul creierului. Ceea ce inseamna ca te poti concentra mai bine. Daca nu functioneaza, cercetatorii sunt de vina!
Nu mai utiliza orice obiect electronic care iti distrage atenti, nu manca inainte si nu fii obosita
Ok. dar, daca nu mananc si asta imi distrage atentia pentru ca simt ca imi este foame