Mizerii umane, nu oameni! Nu o inteleg nici pe sotie, cum poate sa vina, totusi, sa-si mediatizeze astfel de probleme! N-am putut sa vad nici eu videoclipul pana la capat, ca ma oripileaza astfel de emisiuni! Scuze!
Este foarte evident ca acestia n-au ce cauta la preotie. Daca vrei sa-ti traiesti viata ca om, atunci nu te gandi sa intri in lumea preotiei, trebuie gandit bine si de doua ori, pentru ca sunt multe sacrificii la mijloc, dar si multe placeri.
Se pare ca domnul preot nu se poate respecta pe el insusi.
Nu cred ca ai vreo statistica cu privire la proportia preotilor raportat la atei sau alte credinte care-si bat nevestele si se culca cu nepoatele, nu-i asa? intrebarea ta ce sens are de fapt? nu puteai sa indemni clar la ura impotriva preotilor fara sa pretinzi ca astepti un raspuns?
Mda... pun pariu ca daca era ateu s'ar fi făcut mai mare zarvă. Dar daca e preot, hai sa spunem ca săracul e şi el om si că oricum sunt mai mulţi atei care îşi bat nevestele. ce zic eu mai mulţi, toţi ateii îşi bat nevestele[dacă tot suntem la exagerări].
Ce să'i tot luam apărarea pentru că e preot? E un animal, un om josnic, un om care nu merită să traiască. E genul de om care merita torturat până la moarte. Şi avqnd în vedere statutul care îl are, cel de preot, cu atât mai mult ar trebui sa aiba un comportament mai adecvat.Sau acum e ceva normal? Şi totuşi ateii ăştia, al naibii cum îşi bat ei nevestele...
Am mai spus eu pe TPU ca astea's animale nu oameni... ori sunt gay, ori baga mana in cutia milei, ori spun ca ei au dezlegare de la Dumnezeu si nu tin post
Imi pare rau insa videoclipul nu-l pot vedea. Pur si simplu nu vreau...
Navare nu stii ca exista un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni si acela este Isus Hristos. Chiar nu citesti Biblia? Vreau sa spun ca preotul nu este un mijlocitor.
Si popa tot om e, oricum sunt multi mijlocitori popi care predica invatamintele domnului dar ei la randu lor nu le respecta...
Tu esti ateu, poti sa judeci pe altul.eu sunt crestin si nu ma pot pune in locul judecatorului.fiindca mi-a spus din timp; nu judeca fiindca vei fi judecat.deci, imi vad de barna din ochiul meu.nu e treaba mea paiul din ochiul altuia. dar de ce ar fi el mijlocitor? nu stiu sa fi dat Dumnezeu oamenilor, alt nume, in afara de al fiului sau, pentru a fi mantuiti.deci el e mijlocitorul si judecatorul. popa... Dumnezeu cu mila. e popa.nu si credincios.
Nu exista un asa zis "mijlocitor"al domnului, exista doar oameni care ar trebui sa ne dea un exemplu de viata curata di punct de vedere moral. Din pacate societatea in care traim a decazut iar oamenii care sunt numiti preoti au pierdut firul moralitatii(din pacate sunt de acord cu tine) oricum nu trebuie generalizat sau poate doar rotunjit la o proportie de 80%. Daca o tin tot asa oamenii isi vor pierde credinta si ar fi pacat.
Faci ce zice popa, nu ceea ce face! Nu ma surprinde deloc se practica din cele mai vechi timpuri!
anonim_4396 întreabă:
1Mihai1 întreabă:
anonim_4396 întreabă: