Eu am noroc pe o parte deoarece daca cineva se pune cu mine unchimiu e sef de la politie si ii arde tare pe infractori, dar oricum nu ma gandesc la belele atat timp cat nimeni nu vrea sa le aiba cu mine.
Tiganu tot tigan ramane e natura lui sa fure si sa-si dea in petec Pusi la zid direct! Hitler mic copil... Tepes este exemplu bun pentru tigani! Firar mama lor a dracu'! Pe deasupra ai dracu mai au si drepturi fata de noi roamnii! Rusine!
Dragul meu, cred ca modul lor de comportament se datoreaza faptului ca avem un sistem corupt, in care nu conteaza promovarea educatiei, ci suma bagata in buzunar de la interlopi.Multi din conducerea tarii isi scot palaria in fata unor infractori, care le ofera sume mai mari decat salariile lor.Cred ca ar trebui pusi la zid cei platiti sa se ocupe de domeniul infractional si nu o fac. Puradeii fac ce sunt invatati in familie, iar familia are in spate un interlop, care o apara.
E ilegal sa vina straini la scoala asa...de pateu.
Daca sunt parintii / bunicii / rudele lui, da, pot sa intre in scoala, dar nu au voie cu taraboaie.
AdRiAn29DarK întreabă:
booh întreabă:
Curiosul999 întreabă: