| Rombix a întrebat:

Pot face o scoala postliceala fara bac? Adica ma refer pot sa o termin fara sa-mi ceara bacalaureatul?

Răspuns Câştigător
| Elena9328 a răspuns:

Da. Se poate. Eu sunt in ultimul an, am bacul, dar cunosc persoane care nu l au. Dar nu e o problema. Însă te sfătuiesc că pentru viitorul tau, sa l iei, nu de alta, dar se fac diferente la salariu'.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca este posibila efectuarea unei postliceale daca nu iei BAC-ul acum, cu conditia ca pana la terminarea celor 2-3 ani de postliceala sa ai si BAC-ul luat, fara de care, curusul de al postliceala nu are nici o valoarea, si nu poti obtine diploma sau certificare ca l-ai facut.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru Rombix):

Nu, calificarea fara BAC nu se poate.

Eu stiam ca NU se poate face o postliceala fara BAC-ul luat.
Dar sunt judete si scoli postliceale, care te accepta CU CONDITIA sa iti iei BAC-ul pana termini cei 2-3 ani de scoala postliceala, ca sa ti se dea certificatul de absolvire al scolii postliceale, care, conform legii in vigoare, poate fii eliberat, doar daca ai luat si BAC-ul.

| SamuraiOkami a răspuns:

Da, da poti.

| Ududec_Constantin_1998 a răspuns:

Da,poti sa urmezi cursurile unei postliceale fara diploma de bac, insa pana termini postiliceala trebuie sa iti iei diploma de bacalaureat neaparat daca vrei sa lucrezi ca asistent medical! Fara diploma de bac nu te poti angaja ca asistent! Scuze, m-am repetat cam mult! Multa bafta happy

| DM4E a răspuns:

Nu ii salvarea ta scoala postliceala daca nu iei BAC-ul, asta ii treaba, nu se stie peste ani daca o sa mai poti sa lucrezi fara ceva acte, diplome, FUNDA? happy