Memoria auditiva = cat de repede retii lucrurile care le auzi. E chair bine sa le notezi pe o foaie, cred ca o sa-ti prinda bine. Uita-te la seriale in engleza si joaca si jocuri [ gen Criminal Case de pe facebook - e in engleza].
Cred ca da, depinde si de tine daca ai memorie auditiva. Eu am invatat cu lectii audio.
Ce are memoria auditiva, daca ma uit la versuri, si le notez, in functie de valoare?
Ai skype, sa vorbim prin mesaje in engleza, te rog?
Nu, daca vrei sa vorbim lasa-mi mess'ul in privat .
Nu am mess, tie frica sa vb prin mesaje in skype?
Nu am skype . Off, chiar am chef sa vorbesc in engleza cu cineva, fa-ti un id de mess .
Poate vorbim pe facebook?
Urasc facebook ... Mmm.
Sa inteleg, ca ma profanezi, zi vrei sa discuti cu mine pe facebook, sa mai invat cate ceva?
As vrea, dar nu am facebook - am avut, dar chiar il urasc. Putem vorbi doar pe mess, e simplu sa iti faci un id.
Ce nota ai la engleza?
Am terminat cu 10 la engleza, sunt la filologie.
Cum se face un id?
Https://edit.europe.yahoo.com/......gistration completezi datele.
Dami messul tau?
Auu, sus am dat linkul'gresit . TI-am lasat mesaj cu id-ul meu.
Nu am primit nimic, messul meu il cunosti sergiu. karate
Memoria auditiva = cat de repede retii lucrurile care le auzi. E chair bine sa le notezi pe o foaie, cred ca o sa-ti prinda bine. Uita-te la seriale in engleza si joaca si jocuri [ gen Criminal Case de pe facebook - e in engleza].
Da poti dar o sa dureze ceva timp eu am o prietena care a invatat engleza ascultand muzica si i-a luat 1 an dar cel mai bun mod este uitandu-te la seriale sau la multe filme in limba engleza