Bună!
Eu trec in clasa a 10a la profilul mate-info.Informatica o incepi de la zero, programe in C++, iar fisiere in word, prezentari in power point etc. le faaci la ora de TIC(tehnologia informatiei si comunicatii).
Orice ai alege, succes la evaluarea nationala :*
Poi si normal ca la inceput te introduce in stiinta informaticii si mai apoi pana in clasa a-XII-a ai s stii sa faci usor usor cam de toate, nu este atat d geru numai ca ai sa faci multa matematica(6ore) si multa informatica.Ai sa dai bacul la matematica M1 si la info sau poti alege si fizica pentru bac depinde de liceu!
Eu zic sa nu te duci ca e cam greu acum si decizia ta conteaza!
Mult succes!
Eu sunt in clasa a 12'a la Matematica-Informatica.In privinta informaticii poti sa stai linistita, incepi de la zero si profilul nu e exagerat de greu.Bafta!
Eu trec a-9-a, la Real->mate-info, asa ca nu prea stiu cum o sa fie, dar logic ca se va incepe cu lucruri usoare. Poti opta unde vrei, dar depinde de media generala si ce iei la examen [media de admitere]. Oricum la Evaluarea Nationala nu e foarte foarte greu, ideea e k profii te sperie, dar nu e ceva imposibil de facut. Trebuie sa te concentrezi.
PS: bafta si sper sa intrii acolo unde vrei!
Poti sa optezi pentru mate info deoarece in unele scoli se face mai mult mate decat info, spun din experienta. oricum in clasa a 9 deja incepi de la 0 cu cunostintele in materie de imfo, deoarece incepi algoritmi si limbaje de programare, depinde de prof daca mai faci ceva si in office. oricum o sa faci si TIC adica tehnologia informatiei si comunicatii care e mai usoara. o sa iti placa la mate info. asa sper Oricum..multa bafta la evaluare nationala
Stai calma, programul de informatica este inceput de la 0, astfel incat cei ce nu au facut pana acum aceasta materie sa se poata descurca usor.Veti fi introdusi usor in materie,prin lucruri simple, ca lucratul in world, power point, in fisiere, in excel.Deci,mai exact, vei invata usor caracteristicile principale ale pc-ului.Eu zic ca se merita sa mergi la mate-info.. Funda?
Badgirlc întreabă: