Buna.Da, poti face facultatea cand vrei.Am prietene care au terminat medicina si au avut colegi de 30-40 de ani. Daca iti propui ceva si esti determinat sunt singura ca vei reusi.
Succes.
Da, facultatea de medicina o poți face la orice vârsta. Important e sa o faci când te simți pregătit. Am colegi de diferite vârste, nu e treaba ca la liceu.
Da, nu e recomandat sa dai admiterea când nu ești bine psihic. Îmi amintesc ca prima data când am dat, am tras de mine, m-am panicat, și am picat. Am intrat intr-o depresie și mai mare. A doua oară am mers cu psihicul linistit și am intrat fără probleme. Admiterea pune presiune pe tine și chiar nu e momentul oportun pentru tine.
Dar tine minte scopul tău și gândește-te ca pentru asta trebuie sa muncești și sa îți rezolvi problemele. Multă baftă! Peste câțiva ani poate vom fi colegi.
Ai incercat sa mergi și la alți medici psihiatri? Sa mai îți schimbe tratamentul, sa îți facă alte scheme de tratament?
Absolut, este posibil să urmezi Facultatea de Medicină sau postliceala de asistenți medicali și în viitor, chiar și peste 10 ani. Vârsta nu ar trebui să fie un impediment în a-ți urma pasiunea pentru medicină și sănătate. Fiecare persoană are un ritm propriu în realizarea obiectivelor și în atingerea visurilor.
Este lăudabil că îți dorești să îți rezolvi problemele cu anxietatea și depresia și să te concentrezi pe îndeplinirea visului tău. În timp ce lucrezi la sănătatea ta mentală, poți continua să acumulezi cunoștințe și să te informezi în domeniul medical, citind cărți și studiind.
Nu te descuraja de exemplul altora, ci găsește inspirație în reușitele lor. Fiecare persoană are propriul său parcurs și propriile provocări. Continuă să îți menții determinarea și să perseverezi în atingerea obiectivelor tale. Cu răbdare, determinare și sprijinul adecvat, poți transforma visul tău de a deveni medic sau asistent medical în realitate.
Asigură-te că primești ajutor și suportul necesar pentru a-ți gestiona anxietatea și depresia, cum ar fi consilierea sau terapia. Aceste resurse te pot ajuta să dobândești strategii și abilități pentru a face față provocărilor și pentru a-ți atinge obiectivele.
Nu renunța la visul tău și crede în tine însuți. Cu determinare și efort susținut, poți realiza ceea ce îți dorești.
Isvziwbdj întreabă: