| Aicilef a întrebat:

Pot sa iau premiul intai daca am 3 medii de 9 pe tot anul? am pe cineva care are decat o medie de 9.mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| medex3 a răspuns:

In primul rand. Nu prea ai dat detalii?thinking Luam asa:"Si restul mediilor de 10"
Poi pe primul semestru cat ai avut? Ca ele doua se calculeaza si se impart la 2 big grin Daca ai avut mai mare pe primul si fata cealalta mult mai mica poti lua premiul intai. Daca e invers te pastrezi pentru locul doi.Stai linistita e foarte bun acest loc. E un loc pe podium :* Felicitari

26 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

Daca celalalt are o singura medie de 9, el va lua locul I. Se ia dupa media finala calculata din toate mediile de la toate materiile. Daca el/ea are o singura medie de 9, media finala normal ca iese mai mare decat a ta care ai trei medii de 9.

| Kitty a răspuns:

Da, dar depinde si cati mai sunt cu medii mai mari inaintea ta in clasa. Poti sa ai si media 8, 5 si sa fi primul in clasa si sa-ti dea premiul I ( unii diriginti asa fac).

| andre999 a răspuns:

Slava cerului ca nu il ei, daca pui o astfel de intrebare ma mir cum de nu ai ramas repententa. Tu nu gandesti daca ea are doar o medie de 9 si tu 3 cum sa iei premiul intai. Doamne. Ps "are decat" este incorect are decat se foloseste in negatii. Nu are decat...

| smaranditza a răspuns:

Premiul I se acorda la o medie generala de peste 9, 50; nu iti ramane decat sa socotesti...
Si sa... nu ai pe nimeni cu o medie mai mare decat a ta! happy

| ELD a răspuns:

Si restul mediilor numai 10? asa da...iei premiul 1 altfel nu happycredhappy

| iauru a răspuns:

Pai daca e cineva cu o singura medie de 9 nu mai iei tu premiul intai
daca ai mai multe medii de 9 logic

| Aηηy a răspuns:

NU CRED. dar mai mult ca sigur o sa iei premiul 2.tongue

| Ramona_5995 a răspuns:

Nu`, nu iei premiul I. Iei premiul II. big grin
Bafta big grin!

| anonima10 a răspuns:

Eu stiam asa.Nu conteaza cate medii de 9 ai sau ma rog...conteaza ce medie ti-a iesit pe tot anul.La mine la scoala e in felul urmator:
9, 70-10, 00 premiul I
9, 50-9, 70 premiul II
9, 00-9, 50-premiul III
8, 50-9 mentiune si restul nimicbig grin
calculeaza-ti. Daca nu ma insel iti iese am 9, 82.La mine in clasa colega mea de banca a luat ultimul loc de la premiul Ibig grin

| anonima10 a răspuns:

EU v-am zis cum e la mine la scoala unde concurenta este foarte mare.

| wingis a răspuns:

La mine la scoala nu se da cu premii.Sunt clasa a6a si sa da doar diplome. Diploma 1 (Locul 1) se da celor ce au media generala peste 9, 50. Diploma 2 celor care au media generala intre 9. 00 si 9, 49(9, 50 deja e premiul 1). Iar Diploma 3 intre 8, 50 si 9.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu imi pun aceeasi intrebare straight faceeu am 2 sau 3 medii de 9 si 1 de 8pot lua premiul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai pe cineva (in clasa te referi, nu?) care are o singura medie de 9, iar tu ai 3 medii de 9, se pare ca deja ti-a cam suflat locul...sad.

Dar nu`i nimic, si premiul 2 e foarte bun, la anul vei invata mai bine si vei lua premiul 1`!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal poti sa iei depinde de diriginte daca vrea sa iti dea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si eu sunt in acelasi caz pe primul semestru am 3 medii de 9 restul zece iar acum tot trei medi de 9 restul 10 plss ajutor mrs anticipat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Premiul intai se ia de la 9, 50 in sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca am o medie de 9 si restul 10 pot lua premiul1?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca iei premiul 1 groaznic si profesorii astia dau aiurea medii de 9 cand stiu ca sunteti de 10 si eu am 9 la engleza restul de 10 sunt la liceul sabin pauta cant la orga vioara populara clasica si am ogramada de activitati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La

ce ai 9 sper ca nu la educatie fizica ca si mine si pe la desen VAIDA RAZVAN

| Roberta00 a răspuns:

Draga/dragul mea/meu nu nu poti deoarece premiul se da pe semestru si apoi daca ai o meide de 9 pe un sem. iei premiul I iar daca ai 2 medii de 9 pe alt sem este premiul II deci media va fi pe undeva pe la 9-9, 50! si in legatura cu ce ziceau altii ca numai o persoana poate lua premiu II la mine in clasa au fost vreo 6 cu premiul II asa ca sa nu mai comenteze altii!

| Patriii a răspuns:

Nu potistraight face

| atianin a răspuns:

Depinde de ce medii au ceilalti elevi din aceeasi clasa cu tine

| shifii a răspuns:

Hmmm depinde, am o colega care are doar 2 medii de 9, si iese 9. 93 si diriga a zis ca tot ia premiul 1, ca nu conteaza acum cateva sutimi, dar depinde si de cum vrea diriga voastra si de ce medii au altii, daca ai zis ca doar o singura persoana are 9, atunci ai sanse sa ai premiul 1.big grin

| olijertiu a răspuns:

Eu am luat premiul intai in clasa a 6-a cu 3 medii de 9 pe tot anul si mai erau 5 copii cu toate mediile de 10 si cativa cu o medie de 9 de fapt tot ce e peste 9 50 ia premiul 1 la noismug

| roxana_1628 a răspuns:

Depinde de diriginte ...cum ar fi eu am avut 2 medii de 9 pe primul semestru si pe al doilea tot 2 medii de 9 dar am luat tot premiul 1 desi avem inainte pe cineva cu media 10 pe linie depinde foarte mult de profesor