| AvalohAlyn a întrebat:

Pot sa invat engleza singur cu ajutorul cartilor cu cd invata engleza fara profesor sau trebuie sa imi iau medidator? Cum e mai bine?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Da, se poate invata, insa mai incet.
Si asa cum a spus si unul dintre utilizatorii de mai sus este posibil sa faci unele greseli pe care sa nu le sesizezi, acesta ar fi unul dintre dezavantaje. Ar fi indicat niste carti cu raspunsuri la sfarsit, daca vrei sa inveti singur.
De asemenea, un profesor explica mult mai bine unele reguli si exceptii, vor exista unele explicatii de care s-ar putea sa ai nevoie si pe care sa nu le gasesti in carte, iar fara profesor va trebui sa iti dai seama singur de ele.
Oricum, imposibil nu este. Engleza este o limba destul de usoara.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Teoretic poți singur, dar te omoară practică, ai nevoie de foartă multă conversație ca să memorezi foarte bine și să nu confunzi sau să "strâmbi" cuvintele.
Pa, pa.

| scarharo a răspuns:

Se poate invata pe cont propriu, dar exista anumite dezavantaje:
1. Poti sa faci anumite greseli pe care nu le sesizezi si nici nu apar la raspunsuri.
2. La un moment dat tot iti va trebui un profesor pentru a conversa cu el.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Trebuie meditator, eu am incercat degeaba alte metode, fiecare cum se pricepe mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma sa tii minte un lucru. Daca pleci intr-o tara straina primul lucru trebuie sa-l inveti sa injuri. Restul se invata de la sine laughing

| marylaza13 a răspuns:

Imi pare tare rau, dar engleza nu se prea poate invata, eu de exemplu o am din nastere: stiu engleza la perfectie, si asa si sora mea care e profa de engleza. Nu stiu cum sa inveti, e greu. :-s gen, daca joci jocuri pune-ti-le pe engleza si incearca sa vorbesti prin jocuri mai mult, asa mi-am perfectionat-o eu.

| AvalohAlyn explică (pentru marylaza13):

Cum sa nu se poata invata engleza? Dar toti profesorii si toti oamenii care nu sunt englezi cum crezi ca o stiu? Au invatat-o.Nu exista din nastere sa o ai.Din nastere ai doar limba materna.Ca ai invatat-o tu usor si repede asta e altceva.

| marylaza13 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Am spus ca e greu. Nu, eu chiar o stiu din nastere, de la 8 ani am inceput cu engleza. Si sora mea la fel. E greu de invatat, ia-ti ore, da nu o sa te descurci, te asigur.