| Anonim2023x a întrebat:

Pot sa ma mut la alt liceu din clasa a9 la alt liceu dar de exemplu la clasa a 9d de la liceul respectiv?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

NU! In clasa a IX-a nu este posibil, trebuie sa termini clasa a IX, chiar inainte sa incepi anul scolar si clasa a X-a, abia atunci te poti transfera, DACA: intrunesti conditiile Ministerului Invatamantului.

| Anonim2023x explică (pentru Violleta2022):

Eu am inteles ca ma pot muta de la vacanta, am cautat si am gasit ca am voie daca am media mai mare decat ultimul admis. si cunosc pe cineva tot a9 si s-a mutat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim2023x):

In timpul anului scolar se pot muta NUMAI cine se muta cu casa dintr-un judet in altul, ceea ce nu-i cazul tau.
Auzitul ala pe la colturi de strada, te induce in eroare.
ia de citeste legea data de ministerul invatamantului!

| Anonim2023x explică (pentru Violleta2022):

Am voie sa ma mut am citit peste tot, mai ales ca vreau sa schimb profilul avand in vedere ca sunt la un seminar teologic sa vreau sa ma mut.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim2023x):

Nu in clasa a IX-a!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde daca sunt locuri, daca ti se accepta transferul. Sunt mai multe conditii

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu avem de unde sti. Exista mai multe criterii pentru a te muta.In niciun caz nu ti se da tie libera alegere in astfel de situatii.

| Hyperion7 a răspuns:

Cu noile modificări în ceea ce privesc transferurile...cred că cel mai bine îți întrebi dirigintele
El îți poate răspunde exact big grin
Bafta!

| Anonim2023x explică (pentru Hyperion7):

Bine o să îl intreb, nu stiu daca prin mesaj sau Fata in Fata, ca e destul de ocupat in general.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Anonim2023x):

Cum ti-e mai la îndemână