| NoBigName a întrebat:

Pot sa scot un profesor din scoala? Daca da, vreau sa stiu prin ce moduri se face si pentru ce poate fi scos.

Funda la cel mai util raspuns.

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Ceva trebuie facut, bineinteles. Cred ca primul pas ar fi o nota scrisa la inspectorat, semnata de cativa parinti. N-ar fi rau in doua exemplare, unul lasat si la conducerea scolii. In functie de rezultat, veti decide care sa fie pasul urmator. Daca parintii au vreo retinere, vreo teama, desi nu cred ca e cazul, se poate trimite o scrisoare anonima, tot e mai bine decat nimic. Sunt sigur ca se vor lua masuri.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Decizia asta o ia doar inspectorii ai invatamantului care fac controale si investigheaza cazuri stranii care le fac profesorii in unitatile scolare, daca prezinti o proba grea e posibil sa isi piarda dreptul de a-si continua meseria.

| sabin89 a răspuns:

Mai bine pune problema invers. Spune-ne tu ce ai impotriva acelui profesor, iar noi iti vom spune daca motivul este intemeiat sau nu.

| NoBigName explică (pentru sabin89):

Motivul, mai bine spus motivele sunt modurile prin care ne acuza pe nedrept fara sa ne lase sa vorbim, de exemplu acuza un elev ca a luat ceva cand de fapt nu era asa iar cand a incercat sa explice i-a tipat in fata sa nu comenteze la el, ceea ce practic nu e normal avand in vedere ca orice om are voie sa isi demonstreze nevinovatia si din cauza acestei intamplari vrea sa ii scada nota la purtare, alte lucruri ar fi abuzul psihic de unii copii si nu mai zic ca se leaga de viata persoanala de dinafara scolii si de parinti etc...
Si multe alte motive aparent banale...dar cele mai importante sunt acestea : scade nota la purtare fara motiv, nu lasa pe nimeni sa vorbeasca sau sa ii explice, se leaga de probleme de care practic nu ar trebui sa se lege, ameninta si face diferente.

| 1onut a răspuns:

Auzi ma la el... acum toti is smecheri. Il rezolvi tu rapid nu? Si-a ales prost elevul cu care sa se puna.