Desigur. Mate info e potrivit pentru a te transfera la eco pentru ca nu ai așa multe diferențe de dat decât la economie. Și cam atât pentru ca intre cele doua profiluri este o strânsă legătura. De ce sa te mai transferi? Poți face o facultate in domeniul economiei și cu profilul acesta pentru ca este suficient de bun. Dar așteaptă sa înceapă școala, vezi ce ti place și ce nu-ți place și atunci te poți transfera!
Toate cele bune!
Ori la un liceu economic ori la o școala profesională... Trebuie, dacă vrei sa te transferi, sa dai niște diferențe la economie gen materii care nu le studiezi la teoretic dar sunt studiate la economic...
Poti sa-mi dai niste exemple?
Pai la economic faci: economie, matematica, informatica economică, contabilitate. Eu zic ca depinde in mare măsura de profilul la care ești la teoretic. Dacă ești la mate info nu ai așa multe diferențe de dat. Dai la economie și educație antreprenoriala, cred. Ești la științe ale naturii dai la informatica, economie și educație antreprenoriala... De la filo la eco dai la mate, info, eco, fizica, ed. antreprenoriala. Acestea sunt niște exemple, trebuie sa menționezi clasa și profilul ca sa-ți dau detalii concrete
Abia am intrat in clasa a IX-a la mate-info. NU stiu daca o sa mi se potriveasca asa ca vreau si o alternativa.
Multumesc! Poti sa-mi spui si care sunt diferentele pe care le am de dat? Te rog!
Desigur. Mate info e potrivit pentru a te transfera la eco pentru ca nu ai așa multe diferențe de dat decât la economie. Și cam atât pentru ca intre cele doua profiluri este o strânsă legătura. De ce sa te mai transferi? Poți face o facultate in domeniul economiei și cu profilul acesta pentru ca este suficient de bun. Dar așteaptă sa înceapă școala, vezi ce ti place și ce nu-ți place și atunci te poți transfera!
Toate cele bune!
Dai diferențe: la bazele contabilității, economia întreprinderii, calitatea produselor și cam atât. Succes!
Multumesc mult!
Cu drag! Succes in continuare!
random1620 întreabă:
johnnyboss întreabă:
Curiosul999 întreabă: