| NicoleTheEnd a întrebat:

Povesteste-mi cea mai buna zi din viata ta. Ms. Funda celui mai interesant raspuns, chiar si daca este inventat.winking

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pai cred ca cea mai buna zii din viata oricui este atunci cand gasesti iubirea adevarata

| Daria a răspuns:

Fiecare zi e o zi buna pentru mine, atat timp cat ii am pe cei dragi aproape(familia si prietena mea cea mai buna)love struck, sunt sanatoasa si fericita.happy

| Puf a răspuns:

Pentru mine fiecare zi are ceva special ca sa pot spune ca e cea mai frumoasa zi din viata mealove struck

| CristinelAndrei a răspuns:

Atunci cand mi-am cunoscut prietena:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna zii a mea a fost duminica cand a trebuit sa ma desmeticesc de alcolul care l-am consumat sambata seara la discoteca

| DaRiUsMaN13 a răspuns:

OK
Odata am mers la Fotbal in curtea scolii si langa aceasta a picat un om beat asa credea varul meu dar de fapt el era foarte batran si era pe moarte mai tarziu am mers la magazin sa iau niste placinte so acolo m-am intalnit cu un pudel a fugit spre mine m-am luptat cu el dar din pacate a castigat mai tarziu am fost cu varul meu sus in centrul orasului sa ne jucam neam jucat si cand am ajuns acasa de acolo neau urmarit 2 caini dinaia mici eu am fugit rapid varul meu a ramas in uma caini lau inconjurat dar bine ca a ajuns stapanul dupa aia am ajuns acasa si m-am culcat.