| Andre13 a întrebat:

Povestiti. mi si mie niste faze care sa ma faca sa radhee hee
Care mi se pare cea mai amuzantaa are FUNDAA love struck
iar restul au vot amuzant.

Răspuns Câştigător
| DanielutzaJD a răspuns:

Eram o data la ora de fizic, iar niste baitezi faceau galagie, iar o cologa, ca sa taca aia, a tipat tare de tot : Baaaa!, iar dna de fizic auzind-o a inceput sa rada, si ne-a povestit, ca a fost invitata o data la revelion la o prietena buna de a ei, si mai erau si alti invitati printre care si 2 soti, ne zice dna : "pai femeia era din prietenii mei elefanti laughing, iar saracul sot al ei era de3 ori mai mic decat ea, de zici ca era stan din stan si bran, iar femeia a vorbit toata seara aceea, iar barbatul a inceput si el saracu sa vorbeasca despre un subiect, dar la care femeia : Aurele, taci ca acum vorbesc eu!, iar omul saracu a tacut, iar dupa vreo ora-2 a deschis iar barbatul un alt subiect, dar la care tanti bate tare o data cu pumnul in masa, doamnei de fizic i s-a facut frica pentru ca ii sarise mancarea din farfurie, dar la care tanti :Aurele, n-ai tacut, aaa sa vezi ce patesti tu acasaa! laughingrolling on the floorrolling on the floor, dna de fizic nu mai putea de ras cand povestea, iar de noi nu mai zic, radea toata cls in hohote, iar de cate ori este galagie, si e un baiat care mai tot timpul face galagie la ora de fizic, noi ii spunem "Aurele, taci ca acum vorbeste dna!"laughing

4 răspunsuri:
| 1Q a răspuns:

Eram in clasa a 6-a si am facut o petrecere de Haloween, si un coleg o venit costumat in fotbalist, pe spatele tricoului vroia sa scrie MARICA da o scris MARICICArolling on the floorlaughing.

| pinguinuVerde a răspuns:

Paai. sa vedem. Cateva lucruri care mi s`au intamplat in trecut. laughing
-De ziua sorei mele, mi-am luat prietena de manuta si m`am bagat cu ea in shifonier. ne-au cautat peste tot in afara de locul unde eram noi doua. Ne cautau de aproape o ora, prietena mea imi tot zicea sa iesim ca se sufoca, iar eu o tzineam langa mine, iar sora mea incepuse sa planga ca nu ne mai gasea. laughing) Pana la urma am iesit si am zis SURPRIZA! dar nu a fost o surpriza laughing
-Azi mi s`a intamplat. Eram cu 2 fete pe holul scolii. Fetele alea doua se invarteau si uitasera de mine. Pana la urma m`am gandit sa fug si eu pana la ele si din greseala am azvarlit`o pe una dintre ele pe langa mine si a cazut jos si a inceput sa mataie. laughing
-Cand eram micuta puteam sa fac ca o pisica. M`am bagat dupa o banca pe care erau niste baieti mari, si am inceput sa miorlai. Aia : Ba ce pisica e ma pe`aici? laughing
-Cand eram in parc si ma dadeam pe tobogan. Era prietena mea inainte de mine la tobogan si nu vroia sa se dea si de nervi am impins`ope tobogan si a cazut cu directzie fix in balta din fata toboganului cu fundul. Mai era imbracata si in roz bombon laughing
-Aveam o pisica care nu puteam s`o prind si ma tot zgaria. Am prins`o odata cand ii dadeam de mancare de gat, si am azvarlit`o pe pietrishul care era langa poarta din curtea mea.
Mai sunt multe dar daca as sta sa le enumar p toate ar dura ziiile` love struck
Bafta! :*

| anqutsel a răspuns:

Tata la mare:tati tati uite o maimutica?
Eu: unde?
Tata: in cuptor!
Ne apropiem
Tata:scuze era un ziar.
tata cand era mic statea cu coaja de banana in cap sa vada lumea ca a mancat.
Tata el canta porumbeilor: Si cand vine uliul sa'mi spuneti voi mie ca ii dau cu blana in caplaughing?
Domnu de sport cand sarea capra i s-au rupt pantaloniilaughing.

| adelynaa a răspuns:

Eram la scoala si aveam ultima ora rsmf(receptia si stocarea marfurilor) si profa o intarziat multi dintre colegi sor dus casa
si pe cand sa meregm si noi la acasa
ne int in fata usi de la iesire cu directoru'
si o colega de care directoru' se ea intotdeauna de ea in gluma adica glumeste cu ea laughing. s-a dus un pic mai repede si so bagat in mine si am zis in gura mare." da ce faci tu nai loc?" laughing si directoru cand o auzit si o vazut'o ca o vrut sa se ascunda de el o zis. " da soima dc iesiti asa rod? ". si i-am zis ca nu o venit profa si mergem acasa ca mai era doar 25 de min pan se suna... si noh directoru s-a dus o cautato pe profa si o gasit'o
profa neo dus in clasa si o zis ca data viitoare sa o sunam sa vdm dc vine la ora sau nuh shii o zis ca ii lasa la o colega nr eulaughing
si cand o vaaz ca eam putin vreo 10/11 din 25 laughing o zis ca da note azi
o chemato pe pretena/colega respectiva sa sc ceva la tabla si la sf cand sa data note iei ea dat 9 si la alti care nu o facut nu o zis maio nimic la dat 10laughing si o inceput sa se enerveze si facea catre profa " da d-na profesoara cum sa mi dati 9 nu vedeti cat vam ajutat? am sc atata; a tabla si dmv numai 9 imi datu?
profa nimic
si cand sa iesim era directorul tot pe coridor
colega asta s-a dus la directoru si o ziso pe profalaughing si profa ddin spatele ei facea. pentru asta iti scad la nota urmatoare 2 puncte
directorul o inceput sa rada, dar colegamea facea "da da-mi 5. 5 sa -mi dai"
si cand sa iesim din sc o vrut sa se intoarca a'i mai xzic vreo 2 la profa si am luat'o eu de geaca si am aruncat-o afara era sa se imiedice pe scarii. d ala care fac eu " taci uh. vrei sa-ti deie 4 acum?
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
si laurma. ora de rsmf o facut'o paracioasa laughing si colegamea o zis " acum suntem kit. dmv mi-ati dat 9 eu vam parat"
si de at atata radem la ora ei de domne feru
rolling on the floorrolling on the floor))rolling on the floor