lolita
| lolita a întrebat:

Preotii pot divorta? Daca nu se mai inteleg cu nevasta ce fac?

12 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Da pot divorta, noi avem un prieten de familie preot care pana in prezent a divortat de 3 ori, cum sa nu se poata, ce ei nu sint oameni?

| BUBULINA a răspuns:

Hmm
e pacat sa divortezi!
indiferent daca esti sau nu preot
dar se mai intampla si din astea... dar nu au dreptul sa se recosatoreascahappy

lolita
| lolita explică:

Am pus intrebarea deoarece nu am vazut si nici nu am auzit de cazuri de acest gen.

| mihaa a răspuns:

Preotii pot face multe, au voie sa faca ce vorr ca appp fac in numele domnuluibig grin

| Butsilee a răspuns:

Pot sa divorteze, au drepturi ca orice om normal.laughing din cate stiu euhappy

| matchpoint a răspuns:

Salut, un vechi proverb spune``fa ce zice popa nu ce face el``. Cunosc si eu un asemenea caz, dar nu cunosc motivele pentru care el a divortat. Pana la urma urmei tot om e si el. Pa

| Macho a răspuns:

Dap, pot divorta, dar preotul in cauza trebuie sa trimita un e-mail lui Dzeu, in care explica in detaliu cauzele care l-au adus in stadiul de a vrea sa rupa juramantul depus in ziua nuntii. In maxim 48 de ore Dzeu ii trimite confirmarea pe hi5 sau la adresa de messenger al preotului, asta in cazul in care acesta nu detine Account pe hi5.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se transforma in travestiti... e la modalaughing.
Adica isi schimba rolurilelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot divorta doar daca pot demonstra ca nevasta e vinovata de adulter.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
La noi, da! Fiecare pe drum său.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Canoanele spun ca nu, dar sunt si ei oameni si ar trebui mai marii lor sa tina cont, ca nu pot ramane singuri daca isi doresc o familie.Alte nelegiuiri sunt trecute cu vederea. daca intrebi pentru un preot anume, eu zic ca trebuie sa-si refaca viata.
Sa ai bafta, daca treci prin asa ceva.

| DrViorel a răspuns:

Cam rar se intampla asa ceva, la fel de rar cum se casatoresc preotii, dar cei care se casatoresc si is cu adevarati preoti si cu mintea si cu trupu, rar se intampla sa divorteze...