| AllForOne a întrebat:

Presupun ca am avut cu totii momente in care ne-am pus intrebari existentiale, gen :"Dumnezeu exista?"Cine l-a creat pe Dumnezeu?","exista viata dupa moarte sau reincarnare?". Voi cum v-ati raspuns la aceste intrebari?

Răspuns Câştigător
| BenjaminFranklin a răspuns:

Ai auzit cu siguranta de Blaise Pascal. Toti il cunosc mai ales pentru munca sa in domeniul fizicii si matematicii. Dar putini stiu si despre faptul ca a fost un filosof prin excelenta. La intrebarea ta pot raspunde cu ceea ce Blaise Pascal ne-a daruit: pariul pascalian. Daca Dumnezeu exista si tu traiesti in credinciosie, atunci nu pierzi nimic, ci castigi totul. Dar daca El exista si tu nu traiesti in credinciosie, atunci tu pierzi totul.

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Întotdeauna mi-am pus aceste întrebări, însă răspunsul meu la ele a fost mereu: „De ce trebuie să-mi pierd timpul gândindu-mă la ceva inexistent, la Dumnezeu? Care este dovada că acesta ar exista?".
Nu am fost niciodată o persoană credincioasă! Am mers pe ideea că știința este mult mai importantă decât religia!

| sublime89 a răspuns:

Nu exista d-zeu, deci nu l-a creat nimeni. Cum nu exista d-zeu, nu exista nici viata dupa moarte sau reincarnare. Nu exista nicio dovada pentru lucrurile astea. Pur si simplu le-am inventat noi.

| Hexiled a răspuns:

DA si stiu raspunsul:
Deci in primul rand da exista viata dupa moarte in alea 3 zile in care lumea isi i-a adio de la decedat Dumnezeu il judeca iar dupa faptele sale
-1bune:este dus de ingeri la fericire
-2rele:este dus de diavoli la chinuri si suferinte
P.S.citeste biblia sau intreaba un preot

| Snowfall a răspuns:

Consider ca este imposibil sa aflam vreodata raspunsurile anumitor intrebari, si ca degeaba ne batem capul cu asta, raspunsul este peste capacitatea mintii umane.

| DolceChrs a răspuns:

Atâta timp cât crezi că există. nu ai nevoie de alte răspunsuri.
iar. reîncarnarea. eu una nu cred. budiștii am impresia că, cred ( cacofonie -.- ).