Ar putea sa roage niste prieteni care se pricep la materiile astea sa o ajute. Daca nu, ar trebui macar sa se straduiasca sa invete ceva, macar niste formule la mate si daca are acces la internet ar putea sa gaseasca ceva informatii si pentru informatica pe intelesul ei. Eu cred ca profesorii vor fi mai ingaduitori si daca vor vedea ca nu poate sa raspunda la intrebarile lor ii vor da posibilitatea sa spuna ce stie. Oricum scopul profilor nu cred ca e sa elimine prea multi elevi ca altfel n-or sa mai aiba cui sa predea, dar nici nota pe nimic nu prea au cum sa dea.
Imposibil...doar daca incerci sa o ajutzi sa invete sa o motivezi cu ceva imposibil sa nu inteleaga nimic nu exista nu pot doar nu vreau exista. Sper ca te-am ajutat
1. Corect este corigent(-a)
2. Daca s-a pregatit indeajuns e posibil sa treaca
3. Depinde cat de indulgenti sunt profii cu ea
4. Anul (scolar) viitor sa se pregateasca mai mult si sa nu mai ramana
Ii urez mult SUCCES!:*:*
Pai nu s au dat [corigentele] din cite stiu eu. a inceput deja bacul si corigebtele se dau inainte? sa aiba noroc. dar dac nu inveti? ea trebuie sa se transfere la altceva mai usor daca nu poate tine pasul cu matematica. si sa dea domnul sa treaca dar la anul? ce o sa faca? e si mai greu.