Pai las k o sa calculezi dupa ce nasti nu te stresa, important e sa fii bine tu si bebe. sa ne mai dai vesti, ador femeile insarcinate, cand ma gandesc k foarte curand o sa fiu si eu da-i un pupic la bebe din partea mea
Faci asa: la 25 august adaugi 10 zile si aceea este data conceptiei (adica 3 sau 4 septembrie). Si apoi numeri saptamanile. Asa afli in ce saptamana esti. Termenul este la 40 de saptamani de la acea data (eu am calculat 11 iunie, dar mai numara tu o data). E normal ca medicul sa schimbe data nasterii in functie de ce gaseste la fiecare consult, nu te ingrijora. Din cate am vazut eu, data calculata dupa ultima menstruatie este cea mai aproape de realitate.
Bună.
Faci următorul calcul: data ultimei menstre plus 270 de zile (adică 9 luni) plus 10 zile și te apropi de data fericitului eveniment.
Alimentează-te sănătos, consumă lichide pentru hidratare, mișcare în aer liber, somn 7-8 ore, mergi în continuare la medic pentru a urmări din aproape evoluția sarcinii.
Sarcină și naștere ușoară.
Pa, pa.
Hello, dupa parerea mea esti in saptamana 29, judecand dupa ovulatia care aproximez eu ca s-a petrecut in zilele de 14, 15, 16 septembrie! Nastere usoara!
UITE DRAGA MEA...
AZI 02.APRILIE.2009 BEBELUL TAU ARE 31 saptamani si 3 zile.
Gasesti mai multe info pe site ul
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135 cat si pe
http://www.copilul.ro/Sarcina-s3.html
DAR TU NU AI FOST INCA LA DOCTOR? SAU POATE ESTE MAI VECHI MESAJUL :-(?!?
SARCINA USOARA :-)
PUPICI
Eu cred ca este saptamana nr. 32 (30 martie-5 aprilie). Si eu am avut aceeasi experientza, desi eu am facut copilul cu buna stiinta si spuneam a cata saptamana este, medicii spuneau ca nu, si ca bem sampania dupa 21 octombrie. Am nascut pe 3 octombrie, o fetita superba, care ma bucura in fiecare zi de 11 ani si ceva, asa cum am spus eu ca ar trebui. Deci tot mama stie si simte cel mai bine. Bazeazate pe instinct, si asteapta bebelusul cu dragoste. Restul e floare la ureche! Iti doresc un copil sanatos si frumos, sanatate si numai bine voua, parintilor! Doamne ajuta!
AndreiFB întreabă: