Ar fi bine sa vina la festivitatea de incepere a anului scolar si sa iti intalneasca dirigintele si sa ramana daca vrea la festivitate, dar ca sa vina pana in clasa sa iti vada clasa, colegii si etc. mi se pare prea mult.Atunci cand o sa ajungeti in clasa dirigintele vostru/diriga voastra o sa va dea sfaturi cum e la liceu, o sa va imparta manualele etc. si nu e necesar sa stea in clasa si ea.Plus ca poate dupa toate astea veti vrea toti colegii sa mergeti la un suc.
Daca e diriginta, sa nu uiti sa ii cumperi un buchet de flori sau un trandafir, din respect.Succes!
Treabă e că nu știu ce o să fie
O sa aflii cu o saptamana, doua inainte sa inceapa scoala.Repartizarile pe clase se vor face din septembrie parca...Si atunci o sa aflii cu ce colegi o sa fii in clasa si pe cine o sa ai ca diriginte. Sfatul meu e sa va faceti un grup pe Facebook sau/si pe whatsapp. Unul pe Facebook pentru voi si diriginte si unul pe whatsapp doar voi colegii ca sa mai impartiti informatii, teme etc. sa va ajutati reciproc. Succes!
Nu o mai certa pe mami si las-o sa vina, cu ce te deranjeaza prezenta ei? Daca o sa comenteze colegii ca ai venit cu mami, ii trimiti in mama lor, if you know what I mean
Ii zici maica tii ca vrei sa te descurci singurel in prima zi si ea poate oricand sa vina sa il cunoasta pe diriginte