anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prin ce criterii diferentiez un subiect simplu de unul complex?

5 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Păi subiectul simplu reprezintă numai un lucru despre care ştiim că face acţiunea. ex: Bunica tricotează
Subiectul multiplu : prezintă mai multe... despre care ştiim că face acţiunea ex: Andreea, Roxana şi Maria scriu temele
Sper că te-am ajutat

| CosminHaarp a răspuns:

Bai frate tu esti prost tu dormi in clasa? mai x-( ca sa nu zic ceva acum siteul TPU e pentru ajutor nu ajutor la mate romana etc... nu mai scrieti temele voastre de ce vi le da profa sa le rezolvati nu? pai rezolvale si Cherry sa stii ca ai dreptate

| Cherry a răspuns:

Copiilor de aia sunteti la scoala ca sa stii! inceati cu intrebarile astea!
nu o sa va rasp nimeni poate doar unu care n-are ce face si se apuca de facut ecuatii si calcule

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bag picioru' in el TPU ma... Daca am uitat si eu ceva care e problema? Si eu ma refer la subiectul operei literare nu la un enunt... Iarasi sunteti voi destepti

| TrixLove a răspuns:

Bai ce naspa sunteti. Poate nu stie baiatul. De asta e TPU> Ca sa intrebi. El a venit cu o intrebare. Daca eu pun o intrebare stupida imi reprosati ca e stupida. El a venit cu o intrebare. Nu stie... poate e mai mic decat voi. Tot nu va convine? E treaba lui ce itnrebari pune. Sarputea sa-i baneze contul. Dar e treaba lui, nu a voastra. Vedeti-va de treaba daca nu va intereseaza. Sau cel putin asa spuneti. LAsati-l sa intrebe ce vrea el. Are libertatea sa intrebe ce vrea. SI o face. Bv lui. Lasati-l in pace!

Întrebări similare