| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

Pro sau contra cadourilor "speciale" pentru profesoare/invatatoare. La scoala este asa colegele mele se gandesc ce fel de cadouri sa le faca fara sa stie ca noi o sa le luam cadouri. Anii trecuti am luat cratita sau vase de bucatarie, posete. (nu mai tin minte ce am luat), si mi-a ajuns sa dau bani pentru caduri. Ce atatea cadouri un martisor nu le ajunge. Cred ca profesoarele astea sau obisnuit sa le facem cadouri supriza. Sunte-ti de acord.

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Eu sunt pro. Ca doar sotia mea e invatatoare. Si beneficiez uneori si eu de pe urma asta (cind mai primeste cite-o ciocolata, bombonele, etc) happyhappy
Pe bune, acum, cred ca as fi mai degraba contra. Nu toti isi permit sa dea, si se pot simti obligati sa dea, si in plus, mai sunt si cazuri de invatatoare/profesoare care asteapta sa primeasca. Insa nici nu ii poti opri pe acei ce vor sa dea, ca sunt si dintre aceia, la acei invatatori/profesori ce stiu sa isi faca meseria si se poarta frumos cu copiii. Asa ca chestia e discutabila, depinde de la caz la caz.

| alxp a răspuns:

Si la noi circula obiceiul asta doar ca noi nu le luam cratite si posete. noi luam o floare mai de doamne ajuta si n lantisor ceva.
oricum, noi nu facem cadouri foarte scumpe. punem cel mult 3 lei fiecare si luam de aia ce ne ajunge.
La intrebarea ta, pro daca e ceva rezonabil care nu costa foarte mult
Contra daca e ceva foarte exagerat si costa mult( peste 40 ron*). Nu sunt de acord cu lucrurile alea care le vedeam la televizor : sa se dea 80 Ron de elev. Ce ***? dau bani sa o imbogatesc pe aia? Ea imi face cadou de ziua mea?

* - suma minima care se poate strange dintr-o clasa cu cel putin 20 de elevi si care pun doar 2 lei ( care nu e o avere)

| PedoBarbie a răspuns:

Nu eşti obligat să dai cadouri. Poţi să cumperi unul mic acolo de gest: buchet de flori etc. Eu una nu sunt pro şi nici contra.

| LTAA a răspuns:

Eu mă limitez la o floare și un mărțișor, oricum n-am bani de aruncat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord.Anul asta ii impachetati frumos bonurile de casa de la cadourile care le-ati facut pana acuma.

| Peaches a răspuns:

Sunt pro flori si total contra cadourilor "speciale".

| GabyB94 a răspuns:

Le-ati luat vase si posete? La ce scoala mergi? Eu cred ca femeile alea se iau cu mainile de cap cand vad ce primesc, am auzit profe zicand si ca is satule de toate florile primite la deschidere si inchidere de an. Mai bine le luati un bucht de flori mai de Domane ajuta din partea clasei si un martisor frumos si gata.

| ItIsAlright a răspuns:

Eu sunt pro. Noi anul asta de 8 martie strangem cate 30 de lei si suntem 25 in clasa. Dar trebuie sa spun, dam cadouri la toate doamne le cu care facem, care sunt 13. Toata lumea e in regula cu chestia asta si e frumos sa strangeti bani si sa-i le luati un cadou misto.

| Jolenne a răspuns:

Ce clasă ești? Întreb doar, pentru că m-a fascinat gramatica.
Cât despre cadouri, sunt contra. Nu suntem nevoiți să le luăm cadouri de milioane, de fapt, nu suntem nevoiți să le luam cadouri.
Dacă voi ați făcut prostia asta, este strict problema clasei. Dar orice învăț are și dezvăț.

| CrissMiru a răspuns:

Eu cel putin sunt contra.Cred ca un martisor facut de tine le-ar placea mai mult decat niste lucruri cumparate.Dar daca nu te pricepi sau nu ai timp, poti sa ii cumperi un martisor mai special, dar nu extrem de scump sau un buchet de flori

| Abby0127 a răspuns:

Interesanta intrebare.
Eu sunt contra! Profa e profa, ne da teste, note proaste, ne asculta, ne streseaza... nu zic ca o floare din partea clasei nu merita dar nici un cadou mai scump de 20 de ron laughing ca pana la urma area ea destui bani din salariu si meditatii ( daca face )... deci sunt contra!