| halucazu a întrebat:

Profesorul de romana mi-a zis ca pot creea compuneri frumoase.
Cu ce ma ajuta asta pe mine?
Pot scoate bani din asta?

8 răspunsuri:
| Mihai03 a răspuns:

In timp da. poti ajunge editor, redactor, blogger, copywriter.

| shtephie a răspuns:

Da laughing Faci colegilor compuneri si le ceri banilaughing
Yo ii ajut la compuneri la franceza, dar fac gratis ca imi plc laughing
Poate vei deveni buisness man laughing

| Valy_8638 a răspuns:

Probabil

| tania13 a răspuns:

Poti sa scrii carti... daca iti face placere...si asa poti castiga banii si sa te faci un om cunoscut.

| narcisa a răspuns:

Compinerile frumoase iti vor folosi la olimpiade deoarece se pune mai mult accent pe partea de literatura.cat despre partea cu scosul baniilor nu prea stiu dar cred ca iti poti ajuta colegii neinspirati in schimbul banilor

| Madalina1455684 a răspuns:

Pai daca o sa ai compuneri publicate in reviste si o sa le vada si lati oameni poate ca ai ocazia sa participi la cine stie ce concursuri de compuneri.Incearca.Nu trebuie neaparat sa mergi pe principiul banilor. Poti sa o iei asta ca pe o relxare cand te plictisesti sa faci compuneribig grin>

| Iva a răspuns:

Te poate ajuta foarte mult. Daca esti creativ poti in timp sa devii copywriter si sa fii bine platit. Pe termen scurt ai putea sa scrii articole pentru diverse site-uri, exista oameni platiti (destul de prost, ce-i drept) sa realizeze continut pentru portaluri. Bine, nu stiu ce varsta ai...
Ai mai putea sa-ti faci un blog, daca te ocupi de el si ceea ce scrii e interesant poti sa si ajungi sa castigi bani din asta, in plus iti vei face relatii utile. Bafta!

| ClaudiuAndrei90 a răspuns:

Pai, in primul rand bravo ca ai talent. Poti scoate bani din scris, mai ales daca stii sa scrii frumos si daca ai idei. Te duci la o editura, iti publica cartea si daca ai succes e bine.De altfel daca stii sa scrii sau sa compui e foarte frumos dupa parerea mea. Uite cand te plictisesti de exemplu e foarte frumos sa pui ceva pe hartie, sa-ti creeze personajul propriu si universul la fel.Iti urez succeshappy.