Nu are dreptul sa-ti puna nota in lipsa. Daca a facut-o este ilegal. Dar eu zic sa te documentezi bine. Poate ti-a pus-o in alta zi! Trebuia sa-ti puna absenta si sa ceara scaderea notei la purtare pentru absente.
Nu ti-a pus încă notă. Ci doar absență.
Insă studiază pentru următoarea oră de fizică, fiindcă nu-i exclus ca profa să se țină de cuvânt. Ai provocat-o.
Nu poți absenta la infinit de teama evaluării orale.
Trebuia absenta. Dar nici sa chiulesti pentru ca nu ai invatat nu e ok. Ca de la lucri nu o sa poti disparea csnd ai chef.
Deci voi ati chilulit ca sa nu va asculte!
Vorbeste cu parintii. Impreuna mergeti la dirigint(a) si la profesorul respectiv ca sa lamuriti situatia.
Sunt singurii in masura sa te lamureasca.
Desi eu daca as fi in locul tau m-as pune pe invatat si as cere scuze profesosoarei.
Oare absentarea de la ore fara o motivatie solida, o fi legala?
Si cand vei obtine notele pentru a se incheia media daca tot absentezi?
Interesant ca toti va stiti drepturile, dar nu si obligatiile. De cand imi pierd timpul pe site-ul asta, nu am vazut pe unul sa intrebe ce obligatii are.
Da, bineinteles, tu trebuia sa fi prezent la ora lui se pare ca te doare in fund de el asa ca meriti sa te lase repetent, de ce nu ai stat in clasa si îi spunea i ca nu ai invatat, acum tot tu esti cu capsa pusă? A avut dreptate domnul profesor cand a spus ca este lipă e respect, tu esti obligat sa mergi la scoala si sa stai la toate orele, plus ca trebuie sa inveti ca daca ramîi repetent va fi o bucurie pentru parintii tai. Trebuia sa te exmatriculeze profesorul ca esti nesimtit.
După cum scrii din punct de vedere gramatical, se vede ca ai peste 30 de ani. Și ești una dintre cele mai comuniste persoane pe care le-am văzut. Ai poza de profil cu picioarele unei femei DaniDinBucuresti, încearcă mai întai sa te documentezi înainte sa spui ceva și sa nu mai ai mentalitatea asta ca nu o sa rezolvi nimic.
Esti cel mai mare comunist pe care l-am vazut in viata mea
Cu cine va certati, tu si L3onard21, ca nu vad nici un "anonim_4396".
Si inca ceva: nu mai numiti pe cei ce o dau pe margini (sau in gropi) "comunist", ca voi nu stiti cum erau comunistii. Referiti-va la ceea ce cunoasteti.
Daca e pe data cand ai chiulit nu prea e legal dar poate să îți pună absență pe data chiului și 1 pe o dată anterioară când ați avut oră.
Din punctul meu de vedere nu a făcut ceva legal. Nota se pune pe ce ai învățat nu dacă chiulești sau pentru cata disciplina ai. Ar fi trebuit sa va luna absenți și gata. Va asculta el pana la urma și va punea 3 dacă nu știați și aia era. Aici a cam exagerat după părerea mea. Mai bine mergeati la ora și explicați frumos ca nu ați învățat. Încearcă sa vorbești cu dirigintele despre asta sa vezi ce se poate face.
tancaumaria întreabă:
Mircea_Vieriu_2000 întreabă: