Este real, se studiaza stiinte exacte, "tari" :chimie, fizica, matematica...in liceu la profilul protectia mediului se face si romana pentru ca toti fac dar daca mergi la Facultatea de Stiinta Mediului (asta e la ubb, cluj) care e corespondent universitar pentru profilul de liceu "protectia mediului" ai sa vezi ca se studiaza stiinte exacte, inclusiv info.
Filiera tehnologica, profil Resurse naturale si protectia mediului, Daca ai ca materii de baza:chimie, matematica, fizica, informatica, biologie, multe ore de laborator..., cred ca real.
E profil real...numai ca aici se face si romana, engleza, franceza, ca si cei de la Mate-info
Dar in principiu orele de tehnologie, chimie, fizic si mate sunt in numar mult mai mare.
Eu is la profil preotectia mediului si alimentatie si fac germana...
Ce prosti! resurse nat si protectia mediului este un profil din filiera tehnologica.
Este filiera tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului. 100% la suta, am terminat eu profilul asta, dar e asemanator cu realul insa destul de greu, ca faci chimie, fizica si mate, etc. Foarte mult, parerea mea cred ca e mai greu decat realul ca aici nu mere cu estimari, profilul intra in contact cu alimentatia omului, si nu ai voie sa gresesti la calcule chimice, etc.
alexcatalin13 întreabă: