| MihaiGN a întrebat:

Proful de logica vrea sa lase toată clasa corijenta din cauza unui test, pe care eu nu l-am dat, și m-am și rugat de el să mă asculte și nu a făcut-o și nici note nu am, și vrea să mă lase corijent.Ii pot face plangere la director?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Anul scolar s-a terminat in 15 iunie. Tu nu ai situatia incheiata pana acum? Daca nu, deja ai programare in toamna ca sa treci clasa.
Cum sa lase un profesor toata clasa corigenta pentru ca un singur elev n-a dat un test? Asta nu se va intampla niciodata. Sunt doar amenintari prost gandite. Pe tine insa te putea lasa cu situatia neincheiata (nu corigent) daca nu aveai suficiente note ca sa-ti poata incheia media. Din pacate asta e o situatie similara cu corigenta.
Tu poti sa-i faci plangere pe motiv ca nu a vrut sa te asculte daca ai avut numarul de prezente pe semestru la acea materie necesar pentru incheierea situatiei scolare si nu ai avut suficiente note. Daca ai avut suficiente note dar nu-ti iesea o medie de trecere atunci nu poti sa-i faci plangere.

| MihaiGN explică (pentru Lioana):

Eu încă nu am terminat școala, mai am inca o săptămână de școală normală și 1 de practica

| Lioana a răspuns (pentru MihaiGN):

Chiar daca esti la un liceu tehnologic scoala ar trebui sa se termine si pentru tine saptamana asta.
Uite aici: art 1 alin (2) lit. e) si f)
https://www.edu.ro/sites/default/files/OMEN%203382_24.02.2017.pdf

| Extraterestru2 a răspuns (pentru Lioana):

La școala mea, clasele de a IX-a mai au și săptămâna viitoare școală normală. Eu sunt pe a X-a de aceea termin săptămâna aceasta școala normală.
Ca un sfat, degeaba pui articole pentru că majoritatea liceelor tehnologice pot să își organizeze cum vor acele săptămâni de practică și recuperarea lor.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"vrea sa lase toată clasa corijenta din cauza unui test " nu se va întâmpla asta, vorbeşte şi el...