Depinde mult de scoala/colegi/profi...
eu am avut un 9, 50 si eram km a 7-10...so...
in orice caz, ca sa fie ok trebuie sa fi in primii 10.
ca sa fie bine in primii 5 si ca sa fie foarte bine sa concurezi pentru primul/al doilea.
acum depinde si de cerintele tale, bla bla.
la intrebarile astea tu cunosti cel mai bine rasunsul, nu incerca sa afli de la ceilalti/sa te amagesti sau demoralizezi.
analizeaza-te singura
oricum, nu uita sa te si distrezi in liceu, indiferent de media pe care o vrei, distreaza-te ca merita si cate o nota porasta daca sti de ce ai luat-o)
Eu am avut medie mai mare, dar acum depinde si de tine, de cat te preocupa scoala. Daca vrei sa urmezi ceva serios mai departe, unde se intra pe baza de medie, ar fi bine sa inveti mai mult pentru ca se intra si cu 10 la unele facultati.
Eu în clasa a 10-a am avut media anual 8. 93 şi am fost al 7-lea sau al 8-lea... darcu' ştie nu mai ţin minte.
Ideea e că cel de pe primul loc avea 9, 21.
Aşa că, depinde de severitatea profesorilor şi de şcoală în sine.
Bună.
Da, este destul de bună media.
Pe lângă ceilalți mai leneși, și care nu le plac școala, da.
Felicitări!
Toate cele bune!
E destul de ok. acum depinde si de profesori, de scoala.insa la severitatea profilor mei 8. 80 in clasa a10-a ar fi o medie ok... dar nu-ti mai face atatea griji...nu mai conteaza chiar chiar asa de mult mediile de la liceu.stai linistita si nu te mai consuma plus ca ai tot timpul la dispozitie sa iti scoti o medie mai mare pe rpimul semestru! mult succes!:*
Compara-ti media cu celelalte medii din clasa si vezi cam pe ce loc te situezi. Eu consider ca e bine sa fii in primii 10-15 sau daca ai pretentii mai mari in primii 5.
Ceee asa de mica inculto taieti venele ca nu vei devenii anstain sa fim seriosi e destul de bine chiar buna bravo si nu te mai consuma cu scoala ca numai teme stie sa dea
anonim_4396 întreabă:
AdelinRO123123123 întreabă: