anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Putin ajutor va rog! Dau fundita!
Nu am invatat despre eseul tip paralela.deci...

Structurati un eseu tip paralela, in care sa prezentati ipostaza feminitatii adulte (Mara) si a celei adolescentina (Persida), surprinse in manifestarile lor temperamentale specifice, dar avand si o caracteistica comuna : forta dominatoare care le asigura reusita si eficienta in viata.
Ceva idei?big grin
Mi-e greu./. pentru ca nu am citit cartea ( desi trebuia ). dar nu imi plac cartile romanesti .stiu.ca avem cultura bla bla.laughing

PS: Nu cer mura-n gura.Doamne fereste.doar cateva idei. ce as putea sa scriu...sa-mi spuneti pe scurt. Multumesc mult! happy

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Imediat ce vei citi cartea, o sa te prinzi si singura cum trebuie sa faci eseul.
Tu nu citesti in general, asa-i? Tu te rezumi la a citi, probabil, etichetele de pe smacuri.
Ei! Fa, atunci un eseu despre smacuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.defapt citesc. dar nu-mi plac cartile romanesti.am citit Pe aripile vantului, La rascruce de vanturi, Bel Ami...

Raluca...imi cer scuze de post sad. nu se va mai repeta. dar am vazut ca multi au pus intrebari de acest gen.

| nicu50025 a răspuns:

Ba si eu caut dar nu gasescsad daca gasesti imi scrii si mie te rog frumos fundita:X