| kkkk a întrebat:

Raspuns clar cer! ce insemna un atesat? ce trebuie sa faci, eu daca nu vreau sa dau se poate, iti da nota?, daca iei nota mica ce se intampla ..etc. FUNDA PENTRU cel mai bun raspuns! big grin

4 răspunsuri:
| Adikis a răspuns:

Atestatul este o lucrare cu care tu obtii o diploma care atesta ca esti pregatit in domeniul in care ti-ai facut atestatul. Atestatul contine atat teorie cat si ceva practic. Nota minima de trecere este 7. Acea nota este media dintre alte doua note. Una este data pentru redactare ( scrierea atestatului) si cealalta pentru prezentarea lui. Deci daca iei 10 la redactare poti 4 la prezentare ca tot il iei big grin. Deci sa te concentrezi bine sa il faci calumea de acasa ca sa iei un 9-10 pentru redactare si incearca sa inveti cate ceva din el ca sa nu trebuiasca numai sa citesti cand il prezinti.
Nu e greu. Evaluatorii sunt infulgenti. Pot zice ca e aproape imposibil sa nu il iei big grin

| kkkk explică (pentru Adikis):

Profesorii sunt evaluatorii? si despre ce trebuie facut happy?

| Adikis a răspuns (pentru kkkk):

Se face din profilul tau. Nu stiu la ce profil esti tu la licei. Eu sunt la Economic si am facut din resurse umane. Pentru evaluare se face o comisie de vreo 5, dintre care stiu sigur ca nu trebuie sa faca parte diriginta sau dirigintele tau si profesoara ta indrumatoare care te va ajuta sa iti faci atestatul. In rest sunt profesori din scoala si cred ca seful comisiei e directorul scolii