| Vernusio a întrebat:

Real sau uman? Matematica sau Limba romana? Stiinte exacte sau stiinte umaniste?

Răspuns Câştigător
| Pizzaislife a răspuns:

Pai cu realul ai mai multe obtiuni dupa liceu dar predomina matematica informatica fizica chimia iar la uman ai mai putine obtiuni dupa si predomina romana limbile straine istoria si geografia

3 răspunsuri:
| Fumiko a răspuns:

Tu astea ne intrebi pe noi ca vrei sa vezi ce am alege? Eu una aleg asa:uman, matematica, stiinte umane.

| ALGator a răspuns:

Tie ce îți place?

| Nikolaus a răspuns:

Mi se pare o prostie sa întrebi asa ceva aici. Funcție de ce vrei sa faci în viata alege-ti profilul, cu toate ca nu prea are importanta din moment ce sistemul de învățamant e prost în România.
Real - nu o sa ai atata timp precum cei de la uman sa poți face alte lucruri intelectuale, precum cititul (eu simt efectul asta, sunt la SN si bilingv inca, cu 5 ore de franceza).
Se considera ca la MI te duci la facultatea de info sau mate (la medicina e imposibil fără pregatire, ai 1 ora pe săptămână de anatomie si 1 de chimie).
La SN e cel mai variat, te duci unde vrei, ai de toate orele. Desigur, sa dai la geografie sau istorie ar fi o prostie, ai 1 ora pe săptămână, pentru asa ceva te duci la uman.

In rest alege singur. Mi se pare de prost gust, dovada de incapacitate de a lua singur o decizie daca vii pe TPU să-ți decidă alți oameni viitorul.