Întrebare recomandată | MaryAlexx a întrebat:

Religia,o materie in plus in orarul scolar.Voi ce credeti despre ea?

Răspuns Câştigător
| AirănMeidăn a răspuns:

Nu o vad necesara, la fel ca pe ora de desen.Ii inteleg pe cei care zic ca le ridica media, dar daca ai o/un profesor/profesoara mai... normal ca ti-o scade!
Dupa parerea mea ar trebui sa fie alegerea copilului daca vrea sa faca religie, nu sa fie obligat.Sau chiar daca se poate retrage de la ora de religie, apoi sa nu fie tras la raspundere de catre diriginte sau profesori ca de ce nu mai face ora respectiva.
E ca si cum ai obliga un copil mic sa manance tot din farfurie, chiar daca el are alergie de exemplu la un aliment de acolo!(scuze pentru exemplul stupid)

Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.

57 răspunsuri:
| digittex a răspuns:

Eu cred ca religia ii ajuta pe copii sa se apropie mai mult de dumnezeu, sa fie mai disciplinati, mai cuminti, mai buni!

| AdeOkami a răspuns:

Hm...E o prostie...Ne-o baga pe gat sistemul din Romania. Fiecare cu religia lui aici. Si oricum. fara suparare, nu cred in Dumnezeu happy. Bafta

| Alicica a răspuns:

Nu ar trebui ca religia sa fie o materie in plus. La mine la scoala e un optional, ceea ce mi se pare foarte bine happy

| Ip_Sali_1980 a răspuns:

Religia trebuie sa fie obligatorie in scoala. Sa se predea toate religiile ca un copil sa poata alege carui dumnezeu sa se inchine, nu sa ramana numai cu ce l-au indoctrinat parintii acasa si sa creada ca nu exista alternative.