Buna!
Actorii:deoarece au facut publicul sa rada, sa planga, sa se afle in aeeasi stare cu tipul filmului sau piesii de teatru.
Cantaretii:deoarece cantecele lorau fost vestite
persoanalitatile politice:deoarece au facut ceva pentru tara(nu si in cazul romaniei)
sunt aplaudati ca in semn de recunostiinta ca si cum ar fi fost ulktima data pe scena
Pa!
Sincer intrebarea asta mi-o pun si eu
Nu stiu...probabil sa fie aplaudati pentru ultima oara ca actori, cantareti sau persoane 'importante'
Fiindca asa ne-am invatat sa ne exprimam satisfactia si recunostinta pentru unii care ne-au facut sa ne simtim bine (cred ca la politicieni se aplauda, de catre cei neutri, doar promisiunile, incolo nu prea ai motive sa-i aplauzi).
Aplauzele ajuta publicul sa isi exprime respectul pe care il poarta decedatului si consider ca trebuie aplaudat fiecare om, in fiecare secunda. Adica, sunt si alti oameni care poate nu au ajuns mari personalitati si nu sunt persoane publice dar au mai multa onoare decat acesti oameni.Anyway, revenim la intrebare. Sa luam cazul Madalinei Manole: A fost aplaudata pentru ca nu se simtea iubita in timpul vietii si s`a sinucis.Acesti oameni care o aplauda la inmormantare ii arata iubirea pentru ea si pentru muzica ei, si ii arata ca nu trebuia sa isi ia viata. Asta inseamna respect.. Funda?.
Aplauzele ajuta publicul sa isi exprime respectul pe care il poarta decedatului si consider ca trebuie aplaudat fiecare om, in fiecare secunda. Adica, sunt si alti oameni care poate nu au ajuns mari personalitati si nu sunt persoane publice dar au mai multa onoare decat acesti oameni.Anyway, revenim la intrebare. Sa luam cazul Madalinei Manole: A fost aplaudata pentru ca nu se simtea iubita in timpul vietii si s`a sinucis.Acesti oameni care o aplauda la inmormantare ii arata iubirea pentru ea si pentru muzica ei, si ii arata ca nu trebuia sa isi ia viata. Asta inseamna respect.. Funda?
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă: