| Flav a întrebat:

Responsabilitatea este preţul măreţiei. [ Winston Churchill ]
Nu ascunde ce nu poţi ascunde. Oricând sunt ochi care te pot vedea. [ Viorel Muha ]
Cine-şi ascunde greşelile va săvârşi altele. - proverb chinezesc
Si ultimul, fii atent la asta, ca stiu c-o sa te atinga :
Nu se ascunde adevărul credinţei de dragul păcii. [ Sfântul Maxim Mărturisitorul ]
Sper ca aceste vorbe sa dea de gandit unei anumite persoane de pe TPU., si sa raspunda mai pe seara ( fiindca nu-i online acum ) aici, sau la un alt post ce parere are despre aceste citate si daca si le asuma, daca el(ea) este de acord cu ele. (asta o fac din respect si numai sa nu isc o cearta teribila pe TPU si sa rascolesc anumite amintiri si certuri ce ar putea reinvia pe aici)
Fiindca doresc implicare de la toti, ajutor, doresc sa va aud ascult parerea in legatura cu aceste proverbe si sa va cer sa mai completati fiecare cu cate un citat legat de acelasi subiect. happy

12 răspunsuri:
| DoomNEzeu a răspuns:

Sunt foarte tari, dar cea mai tare e a doua. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.

Mau atins mult aceste citate si am sa dau si eu cateva aici: http://www.woow.ro/index2.php?file=Ceva_special
Mi-au placut ft mult si doresc sa le impartasesc cu voi.

O zi buna in continuare.

| Swabia a răspuns:

Responsabilitate. Mama precauţiei. [Ambrose Bierce]

Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase. [Aristotel]

Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci – pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face. [Eleanor Roosevelt]

| margaritar a răspuns:

Foarte adevarate straight face

nony
| nony a răspuns:

Toate sunt cat se poate de adevarate Flav. Dar pot sa imi imaginez si eu cateva citate, dar pe care nu le-am respectat vreodata.Acel ¨cineva¨ poate se v-a simti, poate nu. poate doar le ignora, sau te ignora.
Oricat ai evita, asta e linistea dinaintea furtunii straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi vine in minte un citat, dar stiu ca daca esti responsabil, iti poti asuma greselile si ca un adevar iese mereu la lumina, oricat de tarziu...

| albastrel a răspuns:

Foarte adevarat flav! dar cine trebuie sa se simta?big grin

| ladybird a răspuns:

Eu, una am o pasiune pentru citate. Despre prietenie, curaj, incredere... Orice. L-as spune pe acesta: "Recunoscandu-ti deschis greselile, limpezesti atmosfera si trimiti un mesaj important despre responsabilitate." (din Bruce Hyland). Tie personal as vrea sa ti-l adresez pe acesta: "Scrie pe nisip lucrurile rele care ti se fac si scrie in marmura lucrurile bune care ti se intampla!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane. – Octavian Paler

Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi. – James Dean

Viata – o plimbare spre somn. – Lucian Blaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca Sfantul Maxim marturisitorul se refera la pacea sufletului.aceasta pace vine prin credinta in Iisus Hristos si in cel ce la trimis pe IIsus Hristos.fiindca pacea sufleteasca vine murind pentru pacate si pentru zbuciumul cel provoaca acestea carnii, si vietuind ingereste in trup in pacea mantuitorului nostru.cine are lumina nu o poate ascunde sub un oboroc, ci o ridica sus sa o vada toata lumea. ma refer la lumina credintei si lumina cunostiintei de Dumnezeu.am inceput cu ultima, si termin cu prima.nu sunt de acord cu ea fiindca banuiesc, Churchill ca om politic vorbeste de maretia lumii acesteia care pentru mine nu are nici o valoare. si nu as spune ca au fost el si ceilalti mari ai vremii sale atat de responsabili si pentru restul omenirii cat au fost sa plateasca acestia, pretul maretiei lor.pretul suprem.viata.cu celelalte sunt de acord ca le-am verificat pe propria-mi piele.si cu proprii-mi ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Adevaru-i marfa proasta!"...de la Dinu Paturica-ncoace! Si noi suntem prea incoace, ca vad ca nu ti-a raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav citatele sint adevarate, cel putin din punctul meu de vedere, dar nu cred ca asta e directia sau esenta intrebarii. Ea se afla in partea a doua a intrebarii si nu merita cred atita mister. Daca ai ceva de spus spune oricit de imoral ar fi adevarul.