Buna.
Mau atins mult aceste citate si am sa dau si eu cateva aici: http://www.woow.ro/index2.php?file=Ceva_special
Mi-au placut ft mult si doresc sa le impartasesc cu voi.
O zi buna in continuare.
Responsabilitate. Mama precauţiei. [Ambrose Bierce]
Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase. [Aristotel]
Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci – pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face. [Eleanor Roosevelt]
Toate sunt cat se poate de adevarate Flav. Dar pot sa imi imaginez si eu cateva citate, dar pe care nu le-am respectat vreodata.Acel ¨cineva¨ poate se v-a simti, poate nu. poate doar le ignora, sau te ignora.
Oricat ai evita, asta e linistea dinaintea furtunii
Eu, una am o pasiune pentru citate. Despre prietenie, curaj, incredere... Orice. L-as spune pe acesta: "Recunoscandu-ti deschis greselile, limpezesti atmosfera si trimiti un mesaj important despre responsabilitate." (din Bruce Hyland). Tie personal as vrea sa ti-l adresez pe acesta: "Scrie pe nisip lucrurile rele care ti se fac si scrie in marmura lucrurile bune care ti se intampla!"
Cred ca Sfantul Maxim marturisitorul se refera la pacea sufletului.aceasta pace vine prin credinta in Iisus Hristos si in cel ce la trimis pe IIsus Hristos.fiindca pacea sufleteasca vine murind pentru pacate si pentru zbuciumul cel provoaca acestea carnii, si vietuind ingereste in trup in pacea mantuitorului nostru.cine are lumina nu o poate ascunde sub un oboroc, ci o ridica sus sa o vada toata lumea. ma refer la lumina credintei si lumina cunostiintei de Dumnezeu.am inceput cu ultima, si termin cu prima.nu sunt de acord cu ea fiindca banuiesc, Churchill ca om politic vorbeste de maretia lumii acesteia care pentru mine nu are nici o valoare. si nu as spune ca au fost el si ceilalti mari ai vremii sale atat de responsabili si pentru restul omenirii cat au fost sa plateasca acestia, pretul maretiei lor.pretul suprem.viata.cu celelalte sunt de acord ca le-am verificat pe propria-mi piele.si cu proprii-mi ochi.