Ar trebui sa fie mai mari ca niciodata la cum au fost subiectele, mai usoare ca niciodata! Dar zic "ar trebui".
Recunosc ca la mate a fost foarte usor dar la romana(chineza) a fost cu mult mai greu ca anul trecut.
Nu e adevarat. A fost mai usor ca niciodata. Putea sa ia o nota maricica cu usurinta orice terchea berchea care n-a dat pe la scoala. Ca sa nu mai zic ca ministerul a acordat punctele alea pentru 2 variante grila. Nu stii cum a fost de greu in alte vremuri. Niciodata n-a fost evaluarea nationala mai usoara decat anul asta! Pai nici macar n-ati fost nevoiti sa tociti zeci de comentarii la nu stiu cate specii literare! Hai las-o balta! Luai macar 8 fara niciun efort daca mai dadeai pe la scoala si ramaneai cu ceva prin cap.
Am luat 6, 95 la romana daca as fi dat examenul anul trecut as fi luat cel putin 9, 50. Cat despre argumentarea gen/specie toata clasa mea le-a invatat perfect, asta ca ne-a batut profa la cap cu ele. Dar la mate a fost asa de usor ca si unul de a 5-a putea lua 10.
Stiu din surse sigure ca anul trecut s-a copiat, crede-ma unchiul meu e prof de engleza la mine la scoala.
Luai mai mult cu toate balariile alea de comentarii? Amin! 6, 95? La cat de usor a fost, atat de usor...mult mai usor decat variantele in care aveai de argumentat vreo specie! Cum naiba sa ti se para mai greu ceva ce e vizibil mult mai lejer?
E adevarat ca in alti ani se luau note mai mari si din cauza asta, insa la cat de usoare mi s-au parut mie subiectele de anul asta, nici n-aveati nevoie sa copiati. Dar asta e. Mie mi s-au parut banale. Nu toata lumea are aceeasi pregatire sau gandire.
Doar la mate a fost usor, am luat 8, 60, as fi luat nota mai mare dar mi-am spart din greseala ochelari cu o zi inainte si mi-a fost greu sa inteleg cerintele.
Am luat 9, 55 x_X
La ce?
Romana si 9, 40 mate
Doar la romana(chineza) a fost mai greu, la mate a fost asa usor ca si unul de clasa a 5-a putea lua 9.
Crystysm întreabă:
BossAlcool007 întreabă:
Alexandruceva întreabă: