Bună!
Mediile vor rămâne cam aceleaşi;)
Chiar dacă va fi vreo scădere la unele licee/profile, media va scădea cu maxim 0, 5-1 p : deci la un liceu la care s-a intrat cu 8.90, e posibil ca să se intre cu 8.50 - minim 7.90 :)
Poţi scrie pe Fişa cu opţiuni orice liceu doreşti - preferabil cu medie sub 8, 50 :)
Vezi lista liceelor şi mediile din 2013 ( în ordine descrescătoare ) la linkul :
http://www.admitereliceu.ro/alege-liceu-pas-2?county_id=10&page=3
Toate cele bune.
Tot. nu conteaza unde
Ce profil ai vrea?
Mate info :*
Buna! In primul rand felicitari pentru absolvirea claselor gimnaziale si a scolii generale.
In al doilea rand te poti ghida in viata dupa urmatoru principiu: Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii tai sa vezi care ar fi opinia lor in legatura cu viitorul tau. Pe de alta parte gandeste-te ce ai dori sa urmezi in viata asta. Eu te-ai sfatui sati urmezi visu tau (daca exista unu, ca sa nu regreti pe viitor ca nu ca ai realizat acest lucru la momentu oportun).
Iti recomand un liceu de stat (daca ma intrebi de ce? simplu la liceele private si acreditate, nu prea se invata materie...depinde si de elevi in parte aici, da eu una nu am invatat nimic si regret asta pana in clasa a 12 a, pe urma mi-a intrat cv in head).
Daca ai domiciliul stabil in capitala, sati alegi un liceu de stat din zona ta sau pe care ti l-ai dori tu. Insa daca parintii tai isi permit sa te sustina din punct de vedere financiar de poti duce la unul privat ( cum ar fi liceu teoretic hyperion - piata muncii, eu acolo l-am facut, cand e cazu inveti carte, cand e cazu nu). Este si unul dintre cele mai bune licee pot sa spun asta
Sunt si conditii de desfasurare a orelor si a probelor practice sau sportive + mansarda si curte larga.
Sper ca informatiile mele tiau fost folositoare si utile. Iti urez succes in cautarea ta. O zi buna. Daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma. Funda?