| VladAntonio a întrebat:

România anului 2022 aș vrea părerile voastre despre comunitatea LGBTQ.
As avea nevoie de argumente pro și contra dacă se poate.

Merci mult dau funda celui mai complex răspuns!

38 răspunsuri:
| chuckmanson a răspuns (pentru anonim_4396):

"Cer atentia, asta nu-mi place."
Prietena mea cea mai bună este într-o relație cu altă fată și îi este frică de moarte ca părinții ei să nu afle și nu a spus asta decât mie și altor câțiva prieteni mai apropiați de teamă să nu fie judecată și discriminată. Iubita mea este genderfluid și singurele persoane care știu sunt eu și o prietenă de a ei. Dacă tu chiar crezi că noi persoanele lgbt suntem doar disperați după atenție, atunci poate pur și simplu ar trebui să îți abandonezi preconcepțiile bigote și să asculți în loc să îți asumi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru chuckmanson):

Si acum ceri atentie...
Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

De ce te mai certi pe-aici?
Da-i incolo! E treaba lor. Sunt frustrati, se iau de oricine are o parere diferita. Sa scrie o scrisoare presedintelui.
Nici eu nu sunt pro (nici contra) casatorie si adoptie LGBTQ++, nu ma afecteaza personal si nici nu am de gand sa cercetez problema, am alte probleme pe care trebuie sa le rezolv. Sa se duca la control PSY de toate felurile necesare, sa ceara autoritatilor ce-si doresc si sa ne lase-n pace. Nu te mai lasa atras/a in problema lor.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Geezus, iar non-subiectul asta? Sa fie sanatosi/sanatoase, le tin pumnii pentru coexistenta cu restul societatii care e in mare parte absolut medievala ca mentalitate.

| LPCTSTR a răspuns:

Ce pro si contra sa ai? Oameni pentru care tu ar trebui sa ai maxima durere in cot, la fel si pentru heterosexuali de altfel.
Mie, de exemplu, mi-e lehamite de absolut oricine, indiferent de orientare sexuala, credinta sau etnie, pot sa spun ca eu sunt cel mai castigat din ecuatia asta: fiecare-si plateste taxele si eu imi vad de-ale mele, ce altceva sa mai vreau?

| DavidGT a răspuns (pentru goguPatent):

Nu e ideea de ce fac ei acasa, cu aia nu are nimeni probleme, probleme avem cu aia care vor sa ne bage in cap ideea ca homosexualii sunt mai importanti si ca toti ar trebui sa fim asa, nu ne pasa ce fac ei acasa, nu ne pasa ce cred ei despre ei dar sa nu se foloseasca de,, homofobie" ca raspuns cand noi nu vrem sa facem ca ei, daca ai fyp-ul de pe tiktok plin de video-uri in engleza cum il am eu este posibil ca si tu sa fi gasit destule exemple in care s-au folosit de,, pride day/month" sa ceara chestii anormale de la oameni si daca refuzau ii faceau homofobi

| goguPatent a răspuns (pentru DavidGT):

Daca ție îți e frica ca începi să te fwwuti in fundulet că așa îți zice cineva pai atunci cam ai niste înclinații deja. Că sa nu mai zic că deja te uiți pe tiktok doar la asta. Oricum cei mai vehemenți homofobi sunt cei nesiguri pe sexualitatea lor și au ceva înclinații dar nu vor să recunoască

| vodami92 a răspuns:

Eu n-am nimic cu ei doamne fereste! doar nu dorm in aceeasi casa cu ei! nu mananc cu ei! nu beau cu ei! atunci pentru ce sa imi fac griji ca nu inteleg! daca asa vor ei sa fie! atunci cine ii opreste! nimeni! si apoi isi cer si ei drepturile! ce vrei chiar nu inteleg! e din cauza ca inainte nu puteau sa faca asta! acum sau mai bine zis spus de ceva ani incoace! incearca sa faca asta! dar stiu se bat degeaba cu morile in vant! dar nu e asa! asta este modul in care evolueaza societatea asta! si uneori astfel de miscari! conteaza! poftim la eurovision noi romanii de aia nu castigam niciodata! pentru ca nu suntem lgbt! ori daca nu stam bine pe partea lgbt! nu stam insa bine pe partea politica! noi am ales sa fim precum Ungaria Ucraina Rusia sau mai stiu eu cine! care nu adopta casatoria de persoane de acelasi sex! gay lesbiene! transexuali ori transexuale! bisexuali ori bisexuale! doar persoane de sex diferit! adica evident barbat si femeie! ca asa probabil este normal! deh asa faci copii! asa este crestineste!