Sa aleaga intelectuali de valoare cu scoala serioasa...nu din astea facute doua pe zi! afacerile toate sunt conduse de securistii vechi, etc!
Interesant. Chiar nu stiu cum sa-ti raspund. Poate candva in viitorul indepartat o sa se schimbe lucrurile. Apropo... Imi adaugi blogul acolo la Blogroll de la tine si te adaug si eu la mine pe blog bineinteles. Lasa un mesaj pe privat, daca vrei.
Romania este condusa de propia-i populatie. Ati vazut voi o tara cu populatie de nota 10 sa aiba un guvern de nota 2? Atata timp cat majoritatea populatiei este convinsa sa voteze pe 2 sticle de ulei si un mic, situatia n-o sa se schimbe prea devreme.
Dupa mine o tara este acelasi lucru ca un anturaj, sau o clasa, sau o scoala, sau un cartier, numai ca la nivel mai mare. Daca te consideri mai bun si mai capabil ca cei din jurul tau, nu mai sta in anturajul de kko si gaseste-ti altul ( esti bun - esti acceptat ). Sau... daca esti intr-o clasa de repetenti, muta-te in alta clasa. Sau... daca esti intr-o scoala de *** si esti deasupra, transfera-te. Ati prins ideea. Ce se aseamana se aduna.
despre ce zice foxi cu intelectualii. Ce-i aia un intelectual? Cineva ce a stat cu nasul in carte zeci de ani si si-a format un limbaj elevat...si cam atat? Acel intelectual care nu este in stare sa castige un venit de la decent in sus? Eu pe cineva care nu s-a descurtat in propria viata, nu l-as pune sa dirijeze vietile altora.
solutia mea : As privatiza totul in afara de politie, o parte din sistemul de sanatate, pompieri si ajutoarele sociale pentru. handicap si boala. Toate tarile cu capitalism ridicat se descurca bine. Cat timp afacerile au totul legal, statul sa nu-si bage nasul, sa nu-i sufoce cu taxe, etc. Daca esti privat si esti pe banii tai, atunci ai raspunderea banului si angajatul nu mai are mentalitatea "orice treaba as face, fac, nu fac, tot salariul asta-l primesc. Seful oricum nu ma prea verifica pentru ca el e multumit cu salariul lui de sef si atat ".
In guvern as pune pe cineva care a trecut testul vietii, nu in "intelectual " care se descurca de pe azi pe maine. De asemenea as face populatie gen big brother. As impznzii guvernul de camere si de microfoane. Cine vrea sa conduca si sa fie in slujba poporului si nu are nimic de ascuns, sa accepte acest inconvenient, cel putin stim ca nu-i corupt si stim ce se face acolo.
Parerea mea ( pe scurt ). Bafta all.
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: